Rejser og ture med din efterskole

“At rejse er at leve,” sagde en klog mand engang. Vi synes, han havde ret. Et efterskoleophold hos oser meget mere end, end skolens lille areal. Vi tager til Israel, Rumænien, på skitur og besøger en masse spændende herhjemme. Her får du overblikket over, hvad du kan opleve.

Fælles udlandstur

Udlandsturen er et af årets højdepunkter. Når vi rejser, er det aldrig “bare” for sjov. Rejser og ture har altid fagligt og læringsmæssigt indhold.

Vi har det sjovt, mens vi lærer.

Rejser 20/21

Israel

Som noget nyt tager vi i skoleåret 20/21 på rejse til Israel. Vi skal opleve landets historiske og hellige steder som f.eks. Grædemuren, Gravkirken og Betlehem.

Vi skal også opleve den storslåede natur, ride på kameler og bade i Det Døde Hav.

Sidst men ikke mindst skal vi møde unge fra begge sider af den konflikt, som i mange årtier hærget “det hellige land,” mellem israelere og palæstinensere.

Turen til Israel er med egenbetaling.

Prag og Tjekkiet

Prag er en pragtfuld, historisk og meget smuk by. I og omkring Prag kan man opleve et væld af ting – f.eks. action i den vilde natur, koncerter med fantastiske orkestre og stærke kunstudstillinger.

På turen vil de enkelte linjefag ind imellem dele sig op og nørde igennem for alvor.

Rejser 21/22

Skitur til Neukirchen i Østrig

Turen er en niveaudelt skilejrskole. Er du i forvejen dygtig til at stå på ski, giver vi dig de udfordringer, du har brug for. Er du nybegynder sørger vi for, at du får det lært.

Samtidig er turen en masse hygge, sjov og fælles aktiviteter for hele elevholdet.

Rumænien / Hestlund Embrace

Kan vi gøre noget godt for verden? Kan DU gøre en forskel?

På turen til Rumænien / Hestlund Embrace handler det om at hjælpe. Hvordan gør vi det bedste – og hvad kan vi f.eks. indsamle herhjemme, som de kan have glæde af i Rumænien?

På turen besøger vi vores rumænske partnere i et lokalt kirkesamfund, der udfører socialt arbejde. I samarbejde med dem planlægger vi de forberedende aktiviter.

Vi lover dig én ting: Du glemmer det aldrig.

Ture i Danmark – hvert år

Årgangstur

I starten af skoleåret af skoleåret tager ud og overnatter med hver enkelt årgang. Det er vigtigt for at vi kan blive rigtig rystede sammen.

Vi laver en masse sjove aktiviteter sammen, som handler om at lære hinanden rigtig godt at kende, så vi kan få et godt skoleår sammen.

Tur til København

Christiansborg, DR-byen, teaterforestillinger, Nyhavn, Rådhuspladsen – alt det, vi ikke ser til dagligt, men som på forskellig vis betyder noget for vores land.

I efteråret tager vi til København og oplever vores egen hovedstad. Det plejer at være rigtig sjovt og lærerigt.

Linjefagsture

De forskellige linjefag arrangerer ture i løbet af året med fagligt indhold. Det kan f.eks. være BÆREDYGTIGHED, som tager til Samsø eller FODBOLD, der tager på træningslejr i Nordtyskland.

Turene er noget af det mest lærerige og fællesskabs-skabende, vi faktisk kan komme i tanke om: Dine interesser samt lærer og andre unge, der har det på samme måde.

Afslutningstur

På et tidspunkt ringer efterskoleåret ud. Det er vemodigt – derfor er det tid at tage på tur. Så kan vi rigtigt være sammen, og forberede os på, at vi inden længe skal sige “på gensyn” til hinanden. Afslutningsturen plejer at være meget stemningsfuld og noget af det, vores elever virkelig husker.