Gastronomi & Ernæring

Smag dig igennem mad fra hele verden på Hestlund Efterskoles kokkelinje! Vi sender dig ud på en rejse i den gastronomiske verden – med både teori og praksis i kufferten. Du vil lære om mad og menusammensætning på mange spændende måder, og du skal selv smøge ærmerne op og røre i gryderne.

Menu

Som elev på Gastronomi & Ernæring er der dage, hvor du står for maden til eleverne på skolen og til gæster ved større arrangementer.

Andre gange arbejder du intensivt med emner som f.eks. ernæring, hygiejne, indkøb, planlægning, præsentation, smag og sanser, råvarer, sundhed etc.

Philip Lund Grandt Christensen, Nørre Snede

Jeg er ufatteligt madglad

LÆS HISTORIEN

Smag på dit fag

Kokkelinjen serverer et mix af oplevelser i forskellige storkøkkener, institutioner og virksomheder. Her får du en masse viden om mad – og alle de valg, man træffer som professionel kok. Undervisningen sigter direkte mod, at eleverne fortsætter på en uddannelse indenfor branchen Mad til mennesker – f.eks. som kok, gastronom, slagter, bager eller ernæringsassistent.

Mad er fremtiden

Alt i alt bliver du grundigt klædt på til at komme i brobygningsforløb og praktik på f.eks. hoteller, restauranter, hos bagere, slagtere eller i et institutionskøkken.

Du kommer til at mærke hele madverdenen – og oplever køkkenmagien på egen krop.

Nysgerrig efter mere?