Idræt & Adventure

Idræt & Adventure-linjen er stedet, hvor vi går målrettet efter den høje puls, de sjove aktiviteter og kombinationen af at udforske egne grænser og nyde fællesskabet på holdet.

Brænd krudt af!

Det er ikke et optagelseskrav, at du er boldjonglør, eller at du har gennemført en triatlon – men du skal kunne lide at bevæge dig og få sved på panden.

Undervisningen på Hestlund Efterskoles Idræt & Adventure-linje fylder fem timer på skemaet om ugen: Groft sagt går 1/3 af tiden med fodbold, 1/3 med volleyball og 1/3 med adventure sport.

Adventure kræver tid og plads

Især vores særlige linjefagsdage bliver brugt til de eventyrlige adventure-aktiviteter, fordi vi kan tage væk fra skolen en hel dag for at opsøge spændende oplevelser såsom klatring, mountainbike, kampsport, skydning og meget andet.

Vi hjælper dig fremad

I løbet af året vil der også blive fokuseret på din fysiske form, og vi vil medvirke til, at du udvikler dig væsentligt. Et vigtigt redskab her er løbende tests og individuel evaluering.

Hestlund Efterskole råder over en hal, fodboldbane, multibane og et fitnessrum. Alle faciliteter bliver også brugt flittigt i fritiden, så der er altid nogen at dyrke sport med. Vil du være med?

Eksempler på sportgrene

Mountainbike, golf, BMX, fodboldgolf, taekwondo, flag football, kickboksning, rugby, ultimate, triatlon. Mangler der noget? Så råb op!

Ingerlise Haugaard, Silkeborg

Jeg kan ikke sidde stille

LÆS HISTORIEN

Nysgerrig efter mere?