Kalender

Der sker noget spændende!

Der sker altid en masse interessante ting på Hestlund Efterskole. Vores kalender er fyldt godt op, og her kan du se, hvornår du skal sætte kryds i DIN kalender.

26

nov

2017

Kirkekaffe på Hestlund Efterskole - Kl. 15:00

Hestlund Efterskole inviterer på kirkekaffe (og kage) efter Lovsangsgudstjenesten i Bording Kirke (som finder sted kl. 14 – 15).

Alle er velkomne!


27

nov

2017

Teaterkoncert - Kl. 19:00

Denne aften er der fri entré til underholdning på højt plan, når Hestlund Efterskole blænder op for årets teaterkoncert. Eleverne performer i en skøn blanding af koncert, multimedie, dans og skuespil. Stilarterne er alt fra jazz, elektronisk til kor og afrikanske rytmer. Velkommen!


01

dec

2017

Julehygge på Hestlund Efterskole - Kl. 14:30

Kære forældre, søskende og elever. Vi vil ved indgangen til julemåneden gerne byde på æbleskiver, lidt hygge – samt mulighed for at købe et juletræ eller pyntegrønt med hjem. Arrangement foregår som åbent hus, så I kan bare komme og gå som det passer jer.  Overskuddet fra salg af æbleskiver, juletræer og andet går ubeskåret til skolens støtteprojekt i Rumænien, som Hestlund Embrace-holdet er del af. Så tag gerne lidt kontanter med eller sørg for god adgang til MobilPay… Vel mødt!


03

dec

2017

Julemandens Pitstop 2017 - Kl. 13:00

Eleverne fra Hestlund Embrace, skolens nye diakoni-initiativ, giver en hånd med ved årets “Julemandens Pitstop” på Rosgaarden i Mønsted mellem Skive og Viborg. Udsatte familier kan her gratis få en hyggelig eftermiddag med juledekorationsværksted, juleklip, æbleskiver, nissejagt i skoven, historieoplæsning og meget mere. Læs mere om Embrace.


Indlæs mere

Mød os i virkeligheden