Åbent Hus d. 16. marts på Hestlund Efterskole

Se begivenheden

8. klasse på efterskole – Ledige pladser

Går du med en drøm om at starte på efterskole allerede i 8. klasse? Så har du nu muligheden hos os på Hestlund Efterskole lige midt i jylland. Vi har endnu ledige pladser til det kommende skoleår.

Fællesskab og spændende linjefag

Her har vi tid og plads. Til dig og til os. Vi er en lille skole, som skaber rum for læring, personlig udvikling, trygge fællesskaber og et utal af uforglemmelige oplevelser.

Som efterskoleelev i 8. klasse vil du modtage undervisning i de samme fag, som du kender fra din folkeskole. Derudover vil du blive undervist i naturfag og kulturfag. I slutningen af skoleåret vil du skulle til prøve i enten valgfaget ‘Håndværk og design’ eller ‘Musik’. Vores seje lærere gør deres allerbedste for, at prøven bliver en god oplevelse for dig.

Ligesom alle de elever, der skal gå i 9. eller 10. klasse, skal du som 8. klasseelev også vælge det linjefag og de valgfag, der falder i din smag.

8. klasse på Hestlund Efterskole

På vores skole har vi tradition for at krydre hverdagen med masser af gode oplevelser. Det betyder blandt andet, at vi tager på udlandsture, laver musical, holder koncerter, tager på dagsture og linjefagsture, får spændende besøg og meget meget mere. Alt dét bliver du en del af.

Dit efterskoleeventyr behøver ikke at slutte efter 8. klasse. Vi oplever, at mange elever vælger at fortsætte endnu et skoleår hos os på. Det håber vi også, du vil.

Som noget nyt tilbyder vi konceptet Tanketrænerne, som er et tilbud til dig, der kæmper med overbekymring, generthed eller ængstelighed.

Tanketrænerne

Tanketrænerne

Rundvisning

Rundvisning