Efterskolernes Dag 2020 på Hestlund Efterskole - d. 27. september kl. 13-17

Se begivenheden

Sund mad holder hjernen og kroppen i gang

På Hestlund Efterskole står en kok og en køkkenleder for kosten. Vi vil gerne lægge os så tæt op ad det hjemlige køkken som muligt, samtidig med at vi gerne præsenterer eleverne for mad, de måske ikke har smagt før.

Projekt ‘Køkkentjansen’

Hvordan laver man en tunmousse, steger en frikadelle eller rører en mayonnaise? Eller hvordan fremstiller man sund og nærende studiemad? På Hestlund er vi en aktiv del af projekt ”Køkkentjansen”.

Vores dygtige køkkenansatte arbejder med at give dig øget viden om mad og måltider, håndværksmæssige køkkenfærdigheder og madlavningslyst.

 

Læs mere på www.køkkentjansen.nu

Varieret kost

Der bliver kræset om eleverne. Hver dag er der lune boller til formiddagskaffen, et lækkert måltid varm middagsmad med tilhørende salat eller grøntsager og aftensmad med lune retter og godt dansk rugbrød med pålæg.

Hvis du har en særlig livret, som du bare elsker, så er køkkenet meget modtageligt for forslag. Hvis du er allergisk over for bestemte fødevarer, tager køkkenet naturligvis også særligt hensyn til dig.

Mælk og frugt hver dag

Vi serverer mælk og frisk frugt hver dag.

Mælk og frugt er sundt for dig. Derfor deltager vi i EU-Skoleordningen for frugt, grønt og mælk, der er støttet med EU-midler.