BESØG OS PÅ EFTERSKOLERNES DAG

Se begivenheden

Rejser og ture på Hestlund Efterskole

“At rejse er at leve,” sagde en klog mand engang. Vi synes, han havde ret. Et efterskoleophold hos os er meget mere end skolens lille areal. Vi tager til Israel, Rumænien, på skitur og besøger en masse spændende mennesker og steder herhjemme. Her får du overblikket over, hvilke rejser du kan opleve med et år på Hestlund Efterskole.

Fælles udlandstur

Udlandsturen er et af årets højdepunkter på Hestlund Efterskole. Når vi rejser, er det aldrig “bare” for sjov. Rejser og ture har altid fagligt og læringsmæssigt indhold.

Vi har det sjovt, mens vi lærer.

Rejser 21/22

Skitur til Neukirchen i Østrig

Turen er en niveaudelt skilejrskole. Er du i forvejen dygtig til at stå på ski, giver vi dig de udfordringer, du har brug for. Er du nybegynder sørger vi for, at du får det lært.

Samtidig er turen en masse hygge, sjov og fælles aktiviteter for hele elevholdet.

Rumænien / Hestlund Embrace

Kan vi gøre noget godt for verden? Kan DU gøre en forskel?

På turen til Rumænien / Hestlund Embrace handler det om at hjælpe. Hvordan gør vi det bedst- og hvad kan vi f.eks. indsamle herhjemme, som de kan have glæde af i Rumænien?

På turen besøger vi vores rumænske partnere i et lokalt kirkesamfund, der udfører socialt arbejde. I samarbejde med dem planlægger vi de forberedende aktiviter.

Vi lover dig én ting: Du glemmer det aldrig.

Ture i Danmark – hvert år

Årgangstur

I starten af skoleåret tager vi ud og overnatter med hver årgang. Det er vigtigt for at vi kan blive rystet rigtig godt sammen.

Vi laver en masse sjove aktiviteter sammen, som handler om at lære hinanden bedre at kende, så vi kan få et godt skoleår sammen.

Tur til København

Christiansborg, DR-byen, teaterforestilling, Nyhavn, Rådhuspladsen – alt det, vi ikke ser til dagligt, men som på forskellig vis betyder noget for vores land.

I efteråret tager vi til København og oplever vores egen hovedstad. Det plejer at være rigtig sjovt og lærerigt.

Linjefagsture

De forskellige linjefag arrangerer ture i løbet af året med fagligt indhold. Det kan f.eks. være BÆREDYGTIGHED, som tager til Samsø eller FODBOLD, der tager på træningslejr i Nordtyskland.

Turene er noget af det mest lærerige og fællesskabs-skabende, vi faktisk kan komme i tanke om: Dine interesser samt lærere og andre unge, med præcis samme interesse.

Afslutningstur

På et tidspunkt rinder efterskoleåret ud. Det er vemodigt – derfor er det tid at tage på tur sammen en sidste gang. Så kan vi rigtigt være sammen, og forberede os på, at vi inden længe skal sige “på gensyn” til hinanden. Afslutningsturen plejer at være meget stemningsfuld og noget af det, vores elever virkelig husker.