Fodbold

Drømmer du om nyslåede græstæpper, hårdtpumpede læderbolde og blafrende netmasker? Så spring på Hestlund Efterskoles fodboldlinje, og spark drømmen direkte i mål!

Ambitioner og venskaber

På fodboldlinjen kan du kombinere det bedste fra to verdener: Fodbold på ambitiøst niveau og et inspirerende efterskoleliv med fedt fællesskab, seriøs skolegang og nye venskaber. Du lærer om scoringens finesser og forsvarets strategier, og du kommer i super form og ud til masser af kampe.

Intentionen er nemlig at skabe en hverdag så tæt på en eliteudøvers liv som muligt – samtidig med, at du naturligvis også passer skolen.

Johan Andersen, Bramming & Rebekka Klein Olsen, Grindsted

Vi får noget godt frem i hinanden

LÆS HISTORIEN

Mental styrketræning

Du får alle chancer for at udvikle dit talent samtidig med, at du lærer, hvorfor fællesskabet på holdet er så vigtigt, når kampene skal vindes. Intet hold kan sige sig fri for modgang, men hvis man har styr på, hvordan man skal reagere, bliver man hurtigt klar til næste kamp – uden at tabe hovedet og bolden. De fleste ved, at den enkelte spillers reaktion kan afgøre kampe. Og Hestlund Efterskoles fodboldhold vil gerne vinde!

Disciplin er nøglen

Hvis du skal deltage på fodboldlinjen, forventer vi derfor, at du har en vilje til at ville tage både undervisning og træning seriøst. Med andre ord stiller vi krav og forventer, at du er topmotiveret. Som spiller får du din helt individuelle plan med fokus på kost, teknik, taktik og kondition, og du vil opleve, at du bliver meget bedre teknisk og fysisk i løbet af kort tid.

Du deltager desuden i en professionelt tilrettelagt træningslejr og kommer til at overvære mindst én fodboldkamp på topplan.

NB! Ekstra egenbetaling for fodboldtøj, egen bold samt træningstur i udlandet, i alt kr. 2.500,-

nysgerrig efter mere?