Fodbold som linjefag

På Hestlund Efterskole er fodbold et linjefag. Det handler om den enkelte elevs læring og spiludvikling. Det handler om sammenhold og holdånd i kampen for sejrene.

Tidligere superligaspiller Frank Kristensen og fodboldtræner Thomas Sommer står klar til at træne skolens drenge- og pigehold.

Hvorfor vælge fodbold-linjen?

Du finder ud af, hvordan det er at leve som elitesportsudøver – samtidig med at du passer din skole. Du lærer om scoringens finesser og forsvarets strategier. Du kommer i supergod form og får en masse kampe i benene sammen med dine holdkammerater.

Som elev på fodbold-linjen forventer vi, at du har en vilje til at ville tage både undervisning og træning seriøst. Vi stiller krav og forventer, at du er topmotiveret.

Som spiller får du din egen plan med fokus på kost, teknik, taktik og kondition. Du vil opleve, at du i løbet af kort tid bliver meget bedre både teknisk og fysisk.

NB! Ekstra egenbetaling for fodboldtøj, egen bold samt træningstur i udlandet, i alt kr. 2.500,-

Fakta om fodbold-linjen

Timer om ugen
7 timer (+2 hvis du også vælger det som valgfag)

Trænere
Du bliver trænet af selveste tidligere
superligaspiller for FC Midtjylland, Frank Kristensen, og rutinerede efterskolelærer og fodboldtræner, Thomas Sommer

Niveau
Er du ambitiøs omkring fodbolden både på og uden for banen? Så vælg fodbold-linjen.

Vi træner både på vores almindelige fodboldbane og kunststofbanen

Spil bold mod andre og lær af de bedste

Din personlige udvikling og vores holdånden mærkes, når vi tager til kampe og turneringer. Vi spiller mod andre efterskoler, og vi ser professionelle spillere i kamp på grønsværen. Og så tager vi på træningstur til Tyskland. Her får vi sjove fælles oplevelser, bliver endnu bedre fodboldspillere og udvikler os som hold.

Johan Andersen, Bramming & Rebekka Klein Olsen, Grindsted

Vi får noget godt frem i hinanden

LÆS HISTORIEN

Nysgerrig efter mere?