Vi hjælpes ad

Forældresamarbejde

Samarbejde er nøglen!

Når du vælger Hestlund Efterskole til dit barn, kan du forvente, at du:

  • Bliver kontaktet af dit barns kontaktlærer efter en måned. Man er altid velkommen til at ringe til kontaktlæreren. En gang om måneden modtager du en nyhedsmail om, hvordan det går på skolen.
  • To gange om året kommer til skole/hjem samtale på skolen, hvor du taler med lærerne om dit barns faglighed og trivsel.
  • Bliver inviteret til flere årlige arrangementer, som fx besøgsdag, teaterkoncert, juleafslutning, musical, forårskoncert og dimissionsfest.

 

Vi ved, at det er en stor beslutning at sende sit barn på efterskole, og vi er klar over, at forældre viser os stor tillid. Den tillid vil vi gøre alt for at leve op til.

Værd at vide som forældre

Weekender
Du skal forvente, at dit barn bliver på efterskolen i nogle weekender. Det er nemlig der, livet og fællesskabet virkelig dyrkes.

Undervisning med støtte
Har dit barn særlige udfordringer i forhold til at gå i skole, har vi en lærer, som er uddannet til at varetage undervisning med støtte.

Adfærdsregler
For at skolen kan fungere, og vi alle sammen kan trives, har vi et sæt adfærdsregler, som gælder alle elever.

Sygdom
Vi har en lærer, som er omsorgsmedarbejder. Det betyder, at hun hver dag registrerer hvilke elever, der er syge og ser til dem samt vurderer, om eleven skal til læge eller eventuelt skal hjem og ligge syg. Det er den anden elev på værelset, som sørger for mad til den syge.

Før I kan træffe beslutningen, om Hestlund Efterskole er noget for jer, synes vi, at I skal komme og besøge os. I er altid velkomne. Ring og aftal det på tlf. 8686 2111.

Kom forbi og oplev stemningen

Du bliver en del af et unikt fællesskab på Hestlund Efterskole. Vi vil hinanden, ser hinanden og har plads.