Gastronomi & Ernæring som linjefag

På Hestlund Efterskole er Gastronomi & Ernæring et linjefag. Er du vild med at lave mad og lade dine kreative idéer komme til udtryk i et køkken, så er faget helt sikkert noget for dig.

Udover at lave en masse lækre retter arbejder vi med emner som madkulturer, ernæring, hygiejne, planlægning, menusammensætning, præsentation, smag og sanser, råvarer og sundhed.

Derfor skal du vælge Gastronomi & Ernæring-linjen

Du skal lære om alle de facetter, der er, når man arbejder med mad. Hver uge arbejder vi med nye retter og emner, så til sidst står du med et helt fad af kundskaber.

Du skal sætte dit eget præg på undervisningen og være med til at bestemme, hvilke retter vi skal arbejde med.

 

Ligger din passion inden for et bestemt område, får du mulighed for at lære fra dig til de andre elever.

Drømmer du om at arbejde inden for den gastronomiske verden, klæder linjefaget Gastronomi & Ernæring dig rigtig godt på.

Fakta om Gastronomi & Ernæring-linjen

Timer om ugen
Op til 5 timer

Underviser
Du bliver undervist af Lajla Petersen, der har mange års erfaring inden for restaurationsbranchen.

Niveau
Linjen er både for dig, der har erfaring med madlavning og for dig, der gerne vil være rigtig god til det.

Philip Lund Grandt Christensen, Nørre Snede

Jeg er ufatteligt madglad

LÆS HISTORIEN

Nysgerrig efter mere?