Logo Hestlund Efterskole
Logo Hestlund Efterskole

Lærer søges til Hestlund Efterskole

Står du og mangler drømmejobbet? Så har vi det lige her. Vi søger nemlig en efterskolelærer, der brænder for at undervise og være sammen med unge mennesker i et trygt og udviklende efterskolemiljø.

 

Tysk, dansk og/eller engelsk

Netop nu mangler vi en lærer, der kan undervise i tysk, dansk og/eller engelsk. Du skal også kunne føre eleverne til prøve. Derudover prioriterer vi, at du kan varetage undervisning i et eller flere af vores linje- eller valgfag. Har du kreative evner, eller kan du måske ligefrem et par akkorder på vores flygel eller et andet instrument, så vil det være en fordel.

Som lærer er det vigtigt for os på Hestlund Efterskole, at du er en engageret og ambitiøs teamplayer, der viser omsorg for både kollegaer og elever. Er der noget, vi også vægter højt, så er det humor, nærvær og gåpåmod.

Vi tilbyder:

  • muligheden for at være med til at skabe et trygt hjem for unge for en tid og samtidig få et
    hav af gode oplevelser
  • en samarbejdende kollegaflok med øje for hinanden
  • et job på en mindre efterskole i rivende udvikling

Kan du se dig selv i ovenstående, og kunne du tænke dig at blive en del af vores fantastiske efterskole, ser vi frem til at høre fra dig.

 

Lidt om vores skole

Hestlund Efterskole er en mindre efterskole med ca. 90 elever, der ligger lidt uden for Bording, mellem Herning og Silkeborg og har 8., 9. og 10. klassetrin. Vi tilbyder linjefagene ”Fodbold”, ”Musik& Performance”, ”Sport & Adventure” og ”Håndværk & Design” foruden adskillige valgfag som eksempelvis Embrace og Tanketrænerne.

Hestlund Efterskole er forankret i den danske folkekirke og vægter et kristent livs- og menneskesyn. Du bedes forholde dig til dette i din ansøgning.

 

Det praktiske

Stillingen er som udgangspunkt en fast stilling på fuldtid med start snarest muligt. Der er dog mulighed for aftale om nedsat tid. Der skal forventes både aften- og weekendarbejde. Ansættelsen sker i henhold til ”Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.”

Ønsker du at vide mere om skolen, kan du læse mere om os på www.hestlund.dk eller kontakte forstander Lars Steen Hansen eller viceforstander Thomas Sommer på tlf.: 8686 2111.

Ansøgningsfrist er fredag den 22. september 2023 kl. 12.00. Samtaler afholdes i uge 39.

Jobtitel:

Lærer

 

Tiltrædelse:

Snarest muligt

 

Hestlund Efterskole byder velkommen til Efterskolernes aften
Volleyball taktik
Fodbold på Hestlund Efterskole