Logo Hestlund Efterskole

Sekretær søges til Hestlund Efterskole

Står du og mangler drømmejobbet? Så har vi det lige her. Vi søger nemlig en sekretær, der brænder for at være med til at skabe et trygt og udviklende efterskolemiljø. 

Et alsidigt job

Som sekretær vil du få en synlig rolle i skolens hverdag med tæt kontakt til elever, forældre, medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere. Du vil komme til at indgå i et nært samarbejde med skolens administrative team bestående af viceforstander og forstander.

Ofte er sekretæren den første, man møder ved kontakt til skolen. Derfor søger vi en udadvendt, samarbejdende, imødekommende og fagligt kompetent person.

Vi lægger særligt vægt på:

 • erfaring med økonomi, budgetlægning og regnskab
 • indberetninger til ministerier og anden dokumentation
 • flair for IT og gerne erfaring med KOMIT/VIGGO
 • erfaring med løn- og ansættelsesforhold
 • stærke kommunikationsevner via tale og skrift
 • overblik, struktur og evne til at arbejde selvstændigt
 • erfaring fra fri- eller efterskoler
 • evne til at holde hovedet koldt, når det går stærkt

  Lidt om vores skole

  Hestlund Efterskole er en mindre efterskole med ca. 90 elever, der ligger lidt uden for Bording, mellem Herning og Silkeborg og har 8., 9. og 10. klassetrin. Vi tilbyder linjefagene ”Fodbold”, ”Musik& Performance”, ”Sport & Adventure” og ”Håndværk & Design” foruden adskillige valgfag som eksempelvis Embrace og Tanketrænerne.

  Hestlund Efterskole er forankret i den danske folkekirke og vægter et kristent livs- og menneskesyn. Du bedes forholde dig til dette i din ansøgning.

  Det praktiske

  Ansættelsen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling pr. 1. marts 2024 eller hurtigst muligt derefter. Løn fastsættes efter dine kvalifikationer.

  Ønsker du at vide mere om skolen, kan du læse mere om os på www.hestlund.dk eller kontakte forstander Lars Steen Hansen eller viceforstander Thomas Sommer på tlf.: 8686 2111.

  Ansøgningsfrist fredag den 16. februar 2024 kl. 12.00. Samtaler forventes afholdt i uge 8.

  Jobtitel:

  sekretær

   

  Tiltrædelse:

  1. marts 2024

   

  Hestlund Efterskole byder velkommen til Efterskolernes aften
  Volleyball taktik
  Fodbold på Hestlund Efterskole