Idræt & Adventure som linjefag

På Hestlund Efterskole er Idræt & Adventure et linjefag. Her mixer vi traditionel idræt med klatring, mountain-biking og meget mere. Vi finder og flytter grænser. Og vi gør det sammen.

Du får mulighed for at prøve forskellige sportsgrene og lære noget af teorien bag. Hver gang i et sjovt fællesskab, hvor vi hjælper hinanden med at komme lidt (og nogle gange meget) længere, end vi tror, vi kan.

Hvorfor vælge Idræt & Adventure?

Du får med garanti udforsket og rykket dine grænser. Du prøver aktiviteter, du ikke havde i tankerne. Du er sammen med dine kammerater og hjælper dem til at flytte deres grænser.

Du får medindflydelse på planlægningen af undervisningen, så du kommer til at lave det, du synes er sjovt.

I løbet af året vil vi fokusere på din fysiske form, og vi vil medvirke til, at du udvikler dig. Et vigtigt redskab her er individuel evaluering.

Fakta om Idræt & Adventure

Timer om ugen
5 timer

Undervisere
Du bliver undervist af Erik Knudsen, Lars Hansen og en af vores dygtige voluntører

Niveau
Har du gåpåmod og viljen til at udfordre dig selv hver uge? Så er Idræt & Adventure-linjen noget for dig

Grej
Hestlund Efterskole har både hal, fodboldbane, multibane og et fitnessrum. Alle faciliteter bliver også brugt flittigt i fritiden, så der er altid nogen at dyrke sport med

Adventure kræver tid – og plads

Fire til fem dage om året pakker vi sportstaskerne, tager ud af huset og lader os udfordre i sportsgrene, som de færreste af os har prøvet før. De senere år har vi blandt andet været i klatrepark, kørt BMX/mountainbike, gennemført minitriatlon, spillet cricket, squash, flagfootball, ultimate, softtennis, dyrket springgymnastik, kampsport (fægtning, judo, boksning og karate), zumba, basket, dans, fitness og styrketræning, svømning, intercrosse, floorball, håndbold, o-løb, badminton, bueskydning og kroket. Vi er også helt vilde med at spille volleyball.

Ingerlise Haugaard, Silkeborg

Jeg kan ikke sidde stille

LÆS HISTORIEN

Nysgerrig efter mere?