At tænke ud af boksen

Det er Innova10

Innova10

Hvis du vælger 10. klasse på Hestlund Efterskole, får du et forløb , hvor du oplever undervisning på en helt ny og spændende måde. Vi kalder det Innova10.

Innovation på skoleskemaet  

Når INNOVA10 er på skoleskemaet, skaber læreren en kreativ platform, hvor eleverne tør tro på egne ideer. På den måde skaber de nye ting, og når det lykkes, er det med armene over hovedet!

Kreativitet vil sige, at mange forskellige elementer mødes – og noget nyt kommer ud af det. Eksempelvis da elever skabte ”FællesSKAB’et” – et rundt køkkenmøbel, som var spisebord, skabe og hyldeplads i én og samme løsning.

Innova10 – Innovation i undervisningen

Kreativitet og innovation er nøgleord i Innova10. Du lærer at anvende innovative og kreative processer, hvor du tænker ud af boksen og arbejder med idéudvikling på en række forskellige måder.

Der er to grunde til, at vi har innovation på skemaet. Dels er det en metode, der styrker selvværdet og fællesskabet. Dels efterspørger erhvervslivet medarbejdere, der kan tænke innovativt. Innova10 er et forløb, der klæder dig på til en spændende fremtid i erhvervslivet.

Innova10 er begyndelsen til noget nyt og en vej videre frem i uddannelsessystemet.

Læs mere om de obligatoriske fag

Møbeldesign til virksomhed

Elever fra Hestlund Efterskoles Innova10-hold designer produkter på højt niveau. Herunder kan du klikke dig frem til TV MIDTVEST-indslaget om efterskolens samarbejde med Thorsø Møbler:

“Efterskoleelever designer møbler til virksomhed”

Mød os i virkeligheden