Kalender

Der sker noget spændende!

Der sker altid en masse interessante ting på Hestlund Efterskole. Vores kalender er fyldt godt op, og her kan du se, hvornår du skal sætte kryds i DIN kalender.

30

sep

2018

Efterskolernes Dag

Kl. 13.00-17.00. Her vil du kunne opleve stemningen og de mange muligheder du har på Hestlund Efterskole! Du får en rundvisning på skolen af vores elever og mulighed for en samtale med en af medarbejderne.


26

okt

2018

Gensynsweekend - Kl. 17:00

Hygge, catch-up med dine gamle kammerater, fællesspisning, andagt, hunger games… Og næste dag brunch, volley, kaffe/kage.

MERE INFO + TILMELDING HER!


28

nov

2018

Teaterkoncert - Kl. 19:30

Denne aften er der fri entré til underholdning på højt plan, når Hestlund Efterskole blænder op for årets teaterkoncert. Eleverne performer i en skøn blanding af koncert, multimedie, dans og skuespil. Stilarterne er alt fra jazz, elektronisk til kor og afrikanske rytmer. Velkommen!


11

dec

2018

Bedsteforældredag - Kl. 15:00

Bedsteforældre til elever på skolen inviteres indenfor på Hestlund Efterskole. Dagen byder på festlige aktiviteter i blandt andet KREA-værkstedet, idrætshallen, køkkenet – og naturligvis spisesalen, hvor vi skal nyde forskellige lækkerier. Vel mødt!


Indlæs mere

Mød os i virkeligheden