Kalender

Der sker noget spændende!

Der sker altid en masse interessante ting på Hestlund Efterskole. Vores kalender er fyldt godt op, og her kan du se, hvornår du skal sætte kryds i DIN kalender.

27

sep

2019

Fredagstræf

Fredagstræf er en hyggelig aften for gamle elever på Hestlund Efterskole.

Man er velkommen fra kl. 19.00. Kl. 20.00 er der velkomst, et hyggeligt program, kaffe og andagt. Der vil være god mulighed for at få genopfrisket gode minder. Kl. 22.30 siger vi tak for denne gang.


29

sep

2019

Efterskolernes Dag

Kl. 13.00-17.00. Her vil du kunne opleve stemningen og de mange muligheder, du har på Hestlund Efterskole! Du får en rundvisning på skolen af vores elever og mulighed for god snak med en af medarbejderne.


25

okt

2019

Gensynsweekend

Gamle elever inviteres til en hyggelig weekend på Hestlund Efterskole. Vi skal blandt andet “catch’e up”, spise sammen, deltage i en andagt og spille Hunger Games. Søndag bruger vi på at spise brunch, spille volley, spise kage, drikke kaffe og endnu mere hyggeligt samvær.

Tilmelding sker her på hjemmesiden, når vi nærmer os weekenden.


26

nov

2019

Bedsteforældredag

Kl. 15.00. Bedsteforældre til elever på skolen inviteres inden for på Hestlund Efterskole. Dagen byder på festlige aktiviteter i blandt andet KREA-værkstedet, idrætshallen, køkkenet – og naturligvis spisesalen, hvor vi skal nyde forskellige lækkerier.


Indlæs mere

Mød os i virkeligheden