Kunst & Design

Gør som ingen andre, eller som alle andre – bare på hovedet! Lav et selvportræt i beton, en frugtskål i ståltråd, et dukkehus i naturlig størrelse – eller hvad med en taske som aldrig er set før (eller siden) eller måske en strikket kobbersko?

Skab dig (og din fremtid)

Hestlund Efterskole præsenterer: Kunst & Design-linjen! Her får eleverne rig mulighed for at udfolde sig kreativt og nyskabende inden for et ocean af forskellige materialer og genrer. Du får også styr på alle teknikkerne bag de enkelte discipliner, så du kan opnå det optimale resultat.

I ”Krea” – vores summende værksted – kan vi skabe, hvad det skal være, for meningen med linjen er helt enkelt at udfordre, inspirere og give dig lyst til at udfolde al din fantasi kreativt.

Mustafa Mohammad Abdou, Silkeborg

Kunst er et fremragende talerør

LÆS HISTORIEN

Udforsk genrer og metoder

Hvert år finder vi på noget nyt, så ikke to år er ens på Kunst & Design-linjen. Vi kan f.eks. arbejde med skulpturer i beton eller dreje en vase – eller vi designer og fremstiller æsker helt fra bunden.

Eleverne skaber alle mulige og umulige ting: En hækler måske en kæmpe Kay Bojesen-abe, mens en anden syr en balkjole, flere er i gang med strikkede halstørklæder. Andre laver små ståltråds juletræer med tonsvis af grønlandsperler på.

Vi bruger nål og tråd på stoftryk, eller vi maler på det helt store lærred…

Mulighederne er uendelige, og vi inspirerer hinanden til nye, sjove, temmelig fantastiske produkter!

Slut med et brag

I slutningen af året får alle elever en fri opgave, hvor I kan bruge alle de teknikker, I har lært i undervisningen. Det handler simpelthen om at få hoved og hænder til at arbejde sammen, så det slår gnister.

En disciplin, som de fleste elever på linjen mestrer efter et år på Hestlund Efterskole – og som altid resulterer i sjove, skøre og interessante påfund!

Nysgerrig efter mere?