Kunst & Design som linjefag

Er du vild med at være kreativ og skabe ting ud af ingenting og alting? Så slip fantasien løs på Kunst & Design-linjen, hvor drømme bliver til virkelighed. Her får du rig mulighed for at udfolde dig kreativt og nyskabende inden for et ocean af forskellige materialer og genrer.

Hvorfor vælge Kunst & Design-linjen?

Du kommer til at lave rigtig mange forskellige ting, du ikke har lavet før. Du får styr på alle teknikkerne bag de enkelte discipliner, så du kan opnå det optimale resultat.

Vi kan f.eks. arbejde med skulpturer i beton eller dreje en vase. Eller vi designer og fremstiller æsker helt fra bunden.

Nogle hækler en kæmpe Kay Bojesen-abe, mens en anden syr en balkjole, og flere er i gang med strikkede halstørklæder. Andre laver små ståltrådsjuletræer med utallige af grønlandsperler på.

Mulighederne er uendelige, og vi inspirerer hinanden til nye, sjove, temmelig fantastiske produkter!

Fakta om Kunst & Design-linjen

Timer om ugen
5 timer

Undervisere
Du bliver undervist af Karen Marie Sundgaard og Helle Buchreitz

Grej
Der er simpelthen (næsten) ingen grænser for, hvad vi har af materialer i vores krea-lokale

Slut af med et brag  

I slutningen af året får du en fri opgave, hvor du kan bruge alle de teknikker, du har lært i undervisningen. Det handler simpelthen om at få hoved og hænder til at arbejde sammen, så det slår gnister.

En disciplin, som de fleste elever på linjen mestrer efter et år på Hestlund Efterskole – og som altid resulterer i sjove, skøre og interessante påfund!

Mustafa Mohammad Abdou, Silkeborg

Kunst er et fremragende talerør

LÆS HISTORIEN

Nysgerrig efter mere?