Åbent Hus d. 10. november på Hestlund Efterskole

Se begivenheden

Sport & Adventure på efterskolen

Sport & Adventure er et linjefag på Hestlund Efterskole. Her mixer vi traditionel idræt som boldspil og motion med klatring, mountain-biking og meget mere. Vi finder grænsen og rykker den. Vi gør det selvfølgelig i fællesskab. Du får mulighed for at prøve forskellige sportsgrene og lære noget af teorien bag. Hvis du vil, kommer du helt sikker længere, end du nogensinde troede, du kunne.

Skal vi rykke dine grænser?

Først finder vi dine grænser. Så flytter vi dem. Det handler om at turde.

Derfor har vi det stærke fællesskab – så du kan få verdens største highfive, når du gør noget, der er vildere, end du troede muligt.

Sundhed og trivsel

Engang sagde man “en sund sjæl i et sundt legeme.” Nu siger vi, “du bliver, hvad du spiser – og hvad du gør.” Det giver trivsel og glæde at bevæge sig og være sund.

VALGFAG

Du kan fylde dit skema med sport, eller du kan brede dit fokus over andre områder. Valget er dit.

Se mulighederne for valgfag med sport her eller se alle valgfag her.

Volley, mountainbike, klatring – og dine idéer

Vi kommer helt sikkert til at spille volley, køre mountainbike, lave outdoor-aktiviteter, prøve kræfter med klatring, beachvolley og løb. Men du har sikkert også en god idé. Den lytter vi til og ser, om ikke det kan lade sig gøre.

Ture

På linjen er der tid til at tage på tur sammen. Vi tager ud i det blå. Sejler i kanoer, overnatter i shelters og laver en masse sjove og udfordrende aktiviteter undervejs. Du bliver beskidt, flytter grænser – og får oplevelser.

Dine lærere – Erik og Jonas

”Jeg brænder for at give eleverne en masse gode oplevelser, hvor hver enkelt får en øget tro på sig selv og rykker sine grænser. Om det så er til volleyball, på mountainbiken, i outdoor-aktiviteter eller på ski. Kombinationen af individuel udvikling og et stærkt fællesskab gør den her linje virkelig fed.”

– Erik Knudsen, linjefagslærer (på billedet)

 

”Jeg elsker udfordringer, konkurrencer, sejre og at flytte mine grænser. Og så er jeg vild med at lære fra mig. På den her linje er der både tid og plads til at få pulsen op, mærke sin krop, få teoretisk viden og blive dygtigere. Det hele i et godt fællesskab.”

– Jonas Jakobsen, linjefagslærer

Faciliteter

På skolen har vi egen hal, boldbaner og multibane. Vi ligger midt i den dejlige, midtjyske natur, som vi bruger flittigt. Vi er også tæt på en række spændende ting, som f.eks. Gorilla Park ved Vejle og vandskibanen ved Herning.

Nysgerrig?

Skriv eller ring til os – vi er altid klar på en snak om dine muligheder som efterskoleelev hos os. Se mere om os på Facebook og Instagram.

 

Oplev skolen på egen hånd med en rundvisning