Musik & Performance

Skru op for forstærkeren og for charmen! Pop, rock, funk, jazz, elektronisk, latin, klassisk. Find selv på flere stilarter. Du kommer totalt i øjenhøjde med musikken, hvis du vælger Musik & Performance-linjen på Hestlund Efterskole.

Ud over rampen

Her kan du give dig 100 procent, for du lander midt i et glødende musikmiljø med fuld power på ideer, passion og lyst til at underholde.

Det, du ikke tør nu, tør du om lidt. Sådan oplever eleverne det, og de er verdensmestre i at bakke hinanden op.

Alle spiller sammen

Du behøver ikke kunne læse noder forfra og bagfra, spille bas eller klaver. Alle kan være med i sammenspillet, og du kan også lære at spille et instrument, selv om du aldrig har spillet før. Skolen har gode instrumenter, som du bare kan springe ombord i.

Teater og musical

Er du mere sanger eller performer end musiker, så er der også mange muligheder for oplevelser på de skrå brædder.

En del af undervisningen på Musik & Performance-linjen bliver nemlig brugt på at øve til en teaterkoncert for omegnens skoleelever plus selvfølgelig Hestlund Efterskoles stort opsatte årlige MUSICAL.

Marie Dahl Jakobsen, Struer

Højt niveau med plads til alle

LÆS HISTORIEN

Døgnet rundt – næsten…

Ofte spiller eleverne ved skolens arrangementer eller står måske for en ungdomsgudstjeneste.

På Hestlund Efterskole kan du spille, synge og performe, når du har lyst. Her er lyd på en stor del af døgnet, og skolens musiklokaler og lydstudiet er altid åbne. Derfor bruger nogle elever en del tid på at øve sig på instrumenterne eller indspille musik – måske deres helt egne numre!

Nysgerrig efter mere?