At være sig selv – musical på Hestlund Efterskole

Det lyder måske meget mere simpelt end det egentlig er. Nogle gange kan man føle at der er så mange forventninger, om hvordan man skal være og hvad man skal gøre, at man helt glemmer bare at være sig selv. De bedste venner er helt klart dem som altid er sig selv, fordi man ved altid lige præcis hvor man har dem. Selvom man måske kan føle, at man ikke er det mest spændende og interessant menneske på denne her jord, så skal man altid være sig selv, for det er meget bedre at være sig selv, end at være en falsk version.

Hvornår er du mest dig selv? Og har du nogensinde ønsket du var en anden? Det er de spørgsmål vi har spurgt de skønne elever om i dag. De spørgsmål blev valgt fordi at vi gerne ville have indsigt i, hvad unge tænker om det med at “være sig selv”.

Mathias Langgaard som er på musik holdet, har svaret på et af Christian Nørgaards spørgsmål. Nørgaard er også på PR holdet. “Hvornår er du mest dig selv?” spørger Nørgaard.. Langgaard svarer: “Øhhhm…… for det meste”.

Ida Mogensen som er på dramaholdet har svaret på vores ovenstående spørgsmål. Hun fortæller at hun er mest sig selv, når hun er sammen med sine gode venner. “Hvornår er du mest dig selv?” Ida udtaler “Når jeg er sammen med mennesker, jeg føler mig tryg ved”. “Har du nogensinde ønsket at du var en anden?” Ida svarer “Ja”, men ønsker ikke at udtale sig om hvem hun har ønsket at være.

Det er nu vores 4. dag af musicalen, og vi er nu officielt halvvejs igennem forløbet. Det går super godt, selvom man godt kan fornemme lidt stress fra nogle af holdene. I løbet af weekenden er der mange som har arbejdet helt ud på natten bla. lyd og lys, det viser lidt af den dedikation der er omkring musicalen i år. Vi har hørt Julie Hansen, om hvordan tingene fremskrider på de forskellige hold. Hun fortæller at det går godt og at tingene så småt er ved at komme på plads.

Louise Ravn fra vores eget PR hold spørger: “Hvor langt er I nået?”, Julie hansen svarer: “Det ser faktisk ret godt ud, jeg tror vi er nået rimeligt langt. Jamen vi har bygget scene, og der er ved at blive sat skærme op. Og vi har øvet alle sangene igennem, og der er vidst også ved at være styr på lyd og lys.” Så alt i alt går det super godt, og vi er ved at være i mål efterhånden.

Søren Mollerup Seidelin – elev på Hestlund Efterskole

Nysgerrig efter mere?