“Farlige Frank” skriver ny kontrakt

“Farlige Frank” Kristensen har efter fire måneder som assistenttræner i Vendsyssel FF skrevet ny kontrakt. Det handler ikke om en genfødsel som aktiv bomber på grønsværen, men som træner og mentor for eleverne på Hestlund Efterskoles fodboldlinje.

Frank Kristensen siger om sin tilbagevenden til Hestlund Efterskole, at beslutningen, når alt kommer til alt, bunder i en god mavefornemmelse:

“Først og fremmest er det jo fordi jeg er rigtig glad for at komme på Hestlund. Det er et dejligt miljø at komme ud til. Både lærere, elever og øvrige ansatte er super søde. Når man som jeg er sådan én, der “kommer og går”, er det rart, at det er smilende ansigter, man møder,” forklarer Frank Kristensen.

Træneren har allerede hilst på mange af de kommende elever:

“Jeg glæder mig rigtig meget til at træne dem, der skal være med på fodboldlinjen. Derudover er det selvfølgelig et kæmpe plus, at skolen ligger så tæt på min bopæl. Efter fire måneder med fire timer i bil seks ud af ugens syv dage kan man godt blive træt af at køre bil,” lyder det underspillet fra Frank Kristensen.

Tager nyttig viden med sig fra 1. division

Træneren kommer ikke tomhændet tilbage til skoleverdenen. Eleverne har en opstrammet træningsvision i vente:

“Jeg tager det med mig fra Vendsyssel, at træningen faktisk ikke behøver at være så varieret. Tidligere har jeg nok villet for meget og tænkt, at det helst ikke skulle virke kedeligt at træne. Jeg har lært, at gentagelse vitterlig fremmer forståelsen,” siger Frank Kristensen og uddyber afslutningsvis:

“Jeg vil finde nogle gode øvelser og spil, som fungerer til gruppen og vente lidt med den mere specifikke træning. Derudover er det vigtigste stadig, at vi hygger os med det – og at der er plads til alle…”

Nysgerrig efter mere?