Forventninger – musical på Hestlund Efterskole

Forventninger er et meget bredt emne, og det er dagens tema. Hvad er forventninger? Det kan være dine egne forventninger til dig selv, dine forældres forventninger til dig eller samfundet forventninger til dig. Forventninger er både en god og dårlig ting. Det kan være godt at have forventninger, så du rent faktisk får lavet noget. Dog kan det også være dårligt hvis der er for mange forventninger, for så kan det ske at der kommer for meget pres på den individuelle person.

Vi har valgt de følgende spørgsmål til dagens tema: Hvilke forventninger har du til musicalen? Hvordan forventer du at din fremtid ser ud? Føler du at folk forventer meget af dig? Lad os se hvad de unge har svaret..

Vi har spurgt Maj Østergaard fra musikholdet. Maj har rigtigt store forventninger til musicalen. Hun elsker sammenholdet som ligesom er en del af pakken, når alle elever hjælper til. Maj har ikke nogle specifikke forventninger til sig selv i fremtiden endnu, hun tager det som det kommer. Louise Ravn spørger “Hvilke forventninger har du til musicalen?” Maj udtaler: Mine største forventninger er at vi kommer til at være sammen om det her alle sammen, at det ikke bare er nogle få der bærer det hele, men at vi bærer det sammen. “Hvilke forventninger har du om din fremtid? Maj svarer: “Jeg tror ikke jeg har sådan, sådanne forventninger, man har sådan nogle usagte forventninger om at man får en familie, man får et job og man får børn.”

Gustav Ahle er også blevet interviewet til vores blog i dag.. Ahle forventer at musicalen bliver god, og de ikke kommer til at lave særlig mange fejl, men han er sikker på det bliver en god oplevelse. Gustav er sikker på han nok skal få en god fremtid, og han nok skal klare sig godt. Gustav ved at folk ikke forventer særlig meget af ham, de forventer bare at han gør hvad han kan, og det synes Gustav er helt fint. Louise ravn spørger: “Hvilke forventninger har du til musicalen?´´. Gustav svarer: “Jeg forventer den bliver god, og vi ikke kommer til at lave så mange fejl, og det bliver en god oplevelse´´ Louise spørger: “Hvordan forventer du at din fremtid kommer til at se ud?´´ Ahle svarer: “Jeg forventer jeg får en god fremtid, og en lys fremtid, og at jeg ikke bliver hjemløs´´ Louise spørger: “Føler du at folk forventer meget af dig?´´ Ahle svarer: “Folk forventer ikke meget af mig, folk forventer at jeg gør hvad jeg kan, og ikke opfører mig som en tåbe´´.

Her på vores musical er det vores 5. dag og “dommedagen” kommer tættere og tættere på, hvis man strakte sin arm kan man lige mærke den med fingertipperne. Vi har spurgt Tone Nielsen om “Hvordan går det med musicalen?” Tone udtaler sig: “Det går godt, vi er ved at få styr på det hernede i kostumeafdelingen”. “Vi har lidt travlt fordi det er de sidste dage inden forestillingerne, der kan gå mange ting galt også fordi alle er så stressede, men det går godt”.

Nysgerrig efter mere?