HESTLUND ELSKER BEATLES

The Beatles stillede træskoene for 47 år siden. Alligevel bliver generation efter generation overmandet af musikkens åbenbare kvaliteter. Også eleverne på Hestlund Efterskole, som nu dedikerer en teaterkoncert til de fire Beatler fra Liverpool.

Mandag d. 27. november kl. 19.30 er der gratis entré til vintage rock i nye klæder, når Hestlund Efterskole sætter strøm til årets teaterkoncert, ”TICKET TO RIDE”.

”Idéen om at nyfortolke Beatles-universet stammer fra eleverne selv. Det bliver en farverig rejse rundt i Beatles-kataloget i mange forskellige stilarter og bandformationer. Blandt andet bliver der en tung, elektronisk udgave af Lucy In the Sky with Diamonds,” siger musiklærer Per-Arnt Fought.

Eleverne behandler temaer som ungdom, fremtidsdrømme og omverdenens forventninger i en blanding af koncert, dans, skuespil og video. Masser af video.

”Udtrykket i videoklippene vil passe til den enkelte sang, og den store vægt på det visuelle, moderne udtryk kommer til at understrege sangenes tidløshed,” forklarer Per-Arnt Fought.

Hestlund Efterskoles musik- og performancelinje bygger blandt andet på at lade elever med forskelligt erfaringsgrundlag lære af hinanden gennem intensivt sammenspil. Dette arbejde kulminerer i årets løb blandt andet i en musical og altså som nu, en teaterkoncert.

Fri entré – alle er velkomne!

Nysgerrig efter mere?