HESTLUND FEJRER FODBOLDLINJENS SUCCES MED STORT STÆVNE

Efter næsten tre år med en regulær fodboldlinje står det nu klart, at Hestlund Efterskole er bidt af en gal fodboldspiller. Nyeste skud i støvlen er et intensivt indendørs fodboldstævne søndag d. 4. februar.

Fællesskabet er og bliver vigtigste værdi på Hestlund Efterskole. På Fodboldlinjen træner talenterne derfor med hobbyspillerne. Alle kan lære noget af hinanden, og Hestlund ønsker ikke at holde nogen udenfor.

For at understrege bredden i Hestlunds fodboldarbejde har trænerduoen “Farlige Frank” Kristensen og Thomas Sommer arrangeret et intensivt indendørs fodboldstævne under navnet ’3 Mod 3 Vintercup 2018’.

– Vi inviterer alle områdets 7.- og 8. klasseelever til at komme ud til os søndag d. 4. februar kl. 10 til 15. Her bliver der action, mål, præmier og teknik til den helt store guldmedalje – og deltagelse er gratis. Tilmelding foregår via denne hjemmeside, siger Thomas Sommer.

Statistikken taler for sig selv
Frank Kristensen glæder sig til turneringen, som ligger fint i tråd med seriøsiteten på Hestlunds fodboldlinje. Gennem de tre første år har de forskellige hold præsteret flotte resultater – både på banen i løbet af skoleåret og efterfølgende, når tidligere elever fortsætter en foldboldløbebane:

– Vi er kontinuerligt med i tre turneringer. Ekstra Bladet Skolecup, hvor vi kæmpede bravt, men desværre røg ud lige inden slutspillet – vi er med i skoleligaen, hvor vi år for år vinder flere og flere kampe – og i efterskolernes egen turnering, Vestjysk Mesterskab, hvor vi er ubesejret i A-rækken, siger Frank Kristensen.

– Derudover er det værd at nævne, at vores tidligere elever er endt på både Sportstar College i Ikast, i Team Viborgs talentprogram og til succesfuld prøvetræning i Kjellerup IF fra 2. division, tilføjer træneren.

Ikke en samling fodboldtosser

Kollega Thomas Sommer understreger, at det resultaterne til trods handler om at støtte udviklingen af hele mennesker og ikke blot hele fodboldspillere:

– Eleverne på Fodboldlinjen tager både deres fodboldspil, skolegang, fællesskabet og sig selv seriøst. Det er dejligt at se, at de er villige til at tage fælles ansvar og gå forrest, når der skal arbejdes hårdt. Den slags egenskaber kan bruges livet igennem i alle sammenhænge, pointerer Thomas Sommer.

 

Nysgerrig efter mere?