Hvilke venner vælger du? Dilemmaer og musicalens dag 2

Mange unge har stået overfor et dilemma både stort som småt. Et dilemma, som mange unge kommer ud for er venner: skal man være sammen med ens gamle venner eller ens nye venner? Skal man træffe det ene eller det andet valg? For at kunne sætte os ind i spørgsmålet, har vi valgt at spørge nogle elever fra Hestlund, om de har været i en situation lignende, eller om deres karakter i musicalen møder nogle dilemmaer.

Vi har spurgt 3 elever, om de har oplevet et dilemma vedrørende venner, og om deres karakter i musicalen oplever nogle dilemmaer. Vi har valgt at spørge om dette spørgsmål, da det er noget, som næsten alle har oplevet.

Nikolai Klausholm som spiller pedel i stykket fortæller, at hans venner ikke har været gode for ham, og derfor valgte dem fra. Han udtaler:” Det har kun hjulpet mig videre.” Men man må forestille sig at det kan være meget svært, at vælge sine venner fra.

Nikolai Klausholm fortæller også om, at hans karakter pedellen møder  nogle dilemmaer og at nogle ting ikke er ligeså gode som andre og så gør han det, han gerne vil. Han udtaler:” Min karakter skal vælge nogle ting som måske ikke så fede som de andre, men han prioritere hvad der er bedst og vigtigst.”

Stephanie Riis fortæller om, at hun har haft to venner, som ikke har kunnet sammen, og at hun derfor har måtte vælge, hvilken ven, hun ville beholde. Hun udtaler:” Ja, jeg har været i et dilemma vedrørende venner. To der ikke kunne sammen, og så blev jeg nødt til at vælge side.”

Emma Lykke som spiller Victoria fortæller, at hendes karakter møder nogle dilemmaer, hvor hendes karakter skal vælge hvem hun er som menneske. Hun udtaler:” Victoria bliver stillet overfor de her valg, som musicalen også handler om, hun skal tage stilling til, hvem hun er som person.”

Men med mere henblik på musicalen, går det godt, vi har været i gang i ca. 2 dage nu, og alle virker glade for at være i gang, og det har givet en rigtig god energi på skolen. Men også lidt mer træthed end der plejer efter alt det hårde arbejde… og selvom der er lang vej endnu med småproblemer med scene højden osv. så holdes humøret højt, vi får løst de små problemer som der kommer,

Der bliver også brugt fritid på lyd, lys, dans, skuespil, musik osv. Alle virker til at ville have musicalen til at blive så god som mulig.

O-g som vores dygtige musiklærer Per Arnt siger: “Godt begyndt er jo halvt fuldendt”

Pernille G. J. og Louise R.

Nysgerrig efter mere?