Musical-ugen er i gang!

Musical-ugen på Hestlund Efterskole er i gang. Det handler om livets valg og dilemmaer – til musik af Coldplay.

Du kan opleve forestillingen den 20. og 21. marts.

Se mere og følg med her.

Vi skal i dag fortælle jer om unge, og de svære valg de står overfor lige fra uddannelse til, hvem man vil være som person. For vi vil skrive lidt om temaet “valg i livet”. Derfor har vi spurgt nogle elever fra Hestlund Efterskole.

Vi har valgt at spørge fire forskellige elever på Hestlund Efterskole om, hvilke store valg de har truffet i deres liv. Vi har spurgt om dette spørgsmål, for at finde ud af hvilke slags store beslutninger folk har taget i alderen 15-18 år.

Vi har fået mange gode svar fra dem alle.

Sofie Deber udtaler (skuespiller): “Jeg tror, det må være at starte på efterskolen. Jeg har gået på den samme skole hele livet, så derfor var det en meget svær beslutning for mig”.

Julie Rasmussen udtaler (skuespiller) noget af det samme: “Jeg har truffet et valg om at tage på efterskole, og snart skal jeg tage et valg om, hvor det er jeg skal uddanne mig. Det kan godt være, at jeg ikke har truffet så mange store valg endnu, men jeg kan godt mærke at jeg snart skal til at tage nogle store valg omkring, hvad jeg vil gøre med mit liv.”

Det kan tyde på at de fleste elever mener at det har været en svær beslutning at tage på efterskole og vælge lige præcis Hestlund

Tobias Larsen (Lyd) udtaler nemlig også: “Det er nok, at tage på efterskole, og indtil videre har det været en kæmpe oplevelse. Det sindssygt fedt at være her, og man får så mange gode venner og veninder”.

Imellem de fire elever vi spurgte, var der to som er skuespiller. Vi spurgte dem om hvilke valg deres karakter skal tage i musicalen.

Vi spurgte Julie Rasmussen, som spiller Gartneren, hun svarer: “Min karakter er Gartneren, som symboliserer gud. Gartneren hjælper mere de unge mennesker med at træffe valg, og træffer ikke de store valg selv. Gartneren guider de unge mennesker til hvem de gerne vil være”.

Derudover spurgte vi også Sofie Deber, som spiller Lulu, hun svarer: “Hun skal vælge hvilke værelse hun skal have. Ellers er hun meget bagud med at træffe valg, i forhold til de andre”.

Emma M.J. og Anna P.

Nysgerrig efter mere?