Nye volontører udpeget

Efter samtaler med en håndfuld egnede ansøgere er det en stor glæde at kunne præsentere Hestlund Efterskoles to kommende volontører (til skoleåret 2017/18): Johanne Volsmann og Johan Astrup. Johanne og Johan. Det er da til at huske, ikke? Vi har bedt de to fortælle ganske kort om, hvem de er.

Johanne sender denne hilsen:

“Hej! Mit navn er Johanne Volsmann, jeg er 20 år og kommer fra Videbæk.
Lige nu går jeg på STX i Tarm og ser frem til at få min studenterhue på til sommer – det kan nemlig ikke gå hurtigt nok, fordi jeg glæder mig rigtigt meget til at være volontør på Hestlund.

I min fritid kan jeg godt lide at være kreativ, alt lige fra håndarbejde til madlavning. Derudover er jeg vild med alle de sportsgrene, jeg kan komme i nærheden af – og er altid klar på sjove ideer og lege.

Mest af alt ser jeg frem til at have en masse spændende samtaler, hvor vi kan dele liv og tro, og til at mærke fællesskabet blomstre.

Det bliver et eventyr – Jeg glæder mig!”

Johan fortæller følgende:

“Jeg er ved at lægge sidste hånd på min studentereksamen fra Silkeborg Gymnasium, hvor jeg har linjefagene musik, matematik og fysik. Jeg er en ivrig musiker, som dagligt er forbi enten trommer, guitar eller klaver. Derudover har jeg en del erfaring med musikteknik – herunder brug af Hestlunds studie. Yderligere har jeg spillet en del volleyball.

Jeg glæder mig til at kunne inspirere eleverne i deres tro, på deres faglighed og socialt. Selv er jeg opvokset i KFUM og KFUK og IMU. Den seneste tid har jeg fungeret som leder i Ten Sing 7 i Kjellerup.

Med venlig hilsen, Johan”

Vi glæder os til samarbejdet!

Nysgerrig efter mere?