Sociale medier og musicalen PARADISE

Sociale medier, ja vi har alle hørt den med at vi skulle lægge mobilen væk, at vi blev dummere af dem og alt det der.

Men det er nok mere generationer inden for de sidste 20 år, der er mest afhængig af deres mobil. De skal altid lige være med på den nyeste trends, holde streak, have masser af likes osv.  

De sociale medier er så stor en del af vores hverdag efterhånden, og det er også derfor vores musical har taget udgangspunkt i at det hele starter med, at nogen vinder en facebook-konkurrence, for at få folk til at kunne relatere nemmere til det.

Men for at få lidt mere forståelse for hvordan nogle forskellige mener om emnet har vi været ude at spørge nogle elever og vores ene volontør om, hvordan de sociale medier påvirker deres hverdag, og om der er nogle fordele og ulemper for dem ved de sociale medier

En af de ting det går igen når vi spørger folk er at de selvfølgelig bruger de sociale medier til at kommunikere og holde kontakten med venner, de ikke ser hver dag. Men vores volontør Filip Hedegaard siger også som en ulempe ved de sociale medier: ”De også med til at vise hvor meget man går glip af med sine venner, fordi man er et andet sted.”  

Og Emma Jørgensen, som er elev, udtaler sig også: “Jeg ville ønske, at man var mere social og ikke var på mobilen hele tiden. Det ville også være med til, at man kan lære sine venner bedre at kende, hvis man ikke hele tiden skulle sidde med mobilen.”

Men for at opsummerer hvordan det går med musicalen, så er vi nået til dag 6 i dag. Og vi har generalprøve i dag. Vi har rimeligt godt styr på det hele nu. Lyd er klart til at tænde for mikrofonerne og instrumenterne. Lys er klar til at spotlighte solister, musikere og skuespillere.

Drama er klar til at lave danse og små skuespil under sangene.

Musik er klar til at fyre op under guitarerne, klavererne og trommerne osv. Og selvfølgelig er skuespillerne er klar til at fyre den af under stykket.

Men der er også mange nerver på, blandt os alle sammen. Der er blevet brugt så mange timer på at få øvet, og syet, sminket og øvet lidt mere. Men vi er så klar.

Louise R.

#he1819

Nysgerrig efter mere?