Åbent hus d. 17. nov.

Se begivenheden

Efterskolernes dag på Hestlund Efterskole d. 26. september 2021

Nu nærmere tiden sig det årlige arrangement med Efterskolernes dag. Hvis Corona holder sig i ro, kan vi i år byde velkommen til et helt almindeligt åbent-hus-arrangement. I år er datoen sat til den 26. september og vi har åbent fra klokken 13-17. Der vil under hele arrangementet være mulighed for at få rundvisningerne på skolen af vores dejlige elever og dygtige personale. Rundturen kan derefter fordøjes med kaffe og kage ad libitum, som du finder i kantinen.

 

Programmet for efterskolernes dag på Hestlund Efterskole

Du vil hele eftermiddagen kunne opleve følgende:

  • Mød vores nuværende efterskoleelever og hør dem fortælle om hverdagen på Hestlund Efterskole
  • Se og oplev vores linjefag
  • Snak med vores dygtige og engagerede efterskolelærere
  • Stil dine spørgsmål til nuværende elever, personalet eller forstanderen
  • Få et indblik i, hvad tanketrænerne kan gøre for dig
  • Hør mere om vores niveauinddelte undervisning
  • Drik alt den kaffe og spis alt de kage du kan!
  • Hvis det hele går op i en højere enhed, kan du også få en indmeldelses-blanket og blive skrevet op til et år på Hestlund Efterskole

Der er ingen krav til tilmelding (med den nuværende Corona situation), men du skal være velkommen til at tilmelde dig alligevel – så kan vi på forhånd finde den helt rette rundviser til dig og dine ønsker. Tilmelding kan ske her.

Læs mere om efterskolernes dag på efterskoleforeningens hjemmeside.

En mindre efterskole i hjertet af Jylland

Hestlund Efterskole er en mindre efterskole som ligger i hjertet af Jylland (se kortet herunder) nær Ikast. På Hestlund Efterskole tilbyder vi fire forskellige linjer: Sport og Adventure, Fodbold, Musik og Performance samt Design, Beklædning og Håndværk. Derudover tilbyder vi 14 forskellige valgfag, så du kan få en hverdag fyldt med det, som gør dig glad!

På vores efterskole kan du gå i 8. klasse, 9. klasse og 10. klasse. Med plads til 85 elever er vi en mindre efterskole – til gengæld tilbyder vi et stort fællesskab, hvor alle elever og lærere kender hinanden rigtig godt.

 

Find vej

Hestlund Efterskole
Skyggevej 21, 7441 Bording

Telefon: 86862111

Mail: he@hestlund.dk

I er velkomne til at tilmelde jer inden, men det er intet krav. Tilmelding kan ske her.

Få en rundvisning

Forhindret på efterskolernes dag?

Fortvivl ikke. Du er altid velkommen til at komme forbi Hestlund Efterskole til en uforpligtende rundvisning og snak. Du kan booke en rundvisning ved at udfylde formularen her til venstre, og så tager vi fat i dig hurtigst muligt.