Logo Hestlund Efterskole
Logo Hestlund Efterskole

Hestlund Efterskole søger en musiklærer

Musik på Hestlund Efterskole
Musik på Hestlund Efterskole
Musik på Hestlund Efterskole

Er du vild med musik og arbejdet med unge mennesker? Så kan det være, at det er netop dig, vi søger som vores nye musiklærer, der kan undervise i linjefaget ”Musik & Performance”.

Som musiklærer på linjefaget, er det en forudsætning, at du er god til at spille klaver og har erfaring med sang. I samarbejde med vores andre musiklærere, vil du blandt andet blive tovholder på vores koncerter både i og ude af huset, konceptet ”Syng, Spis, Snak”, fællessangtimer, musicalen, undervisning i fx instrumentundervisning med mere.

Boglige fag, vagter og andre spændende valgfag, der ikke er musiske, kan også indgå i jobbet.

Som ansat hos os kan vi tilbyde dig en unik mulighed for at gøre en forskel for unge mennesker, en samarbejdende kollegaflok med øje for hinanden samt et job på en efterskole i givende udvikling, hvor du kan være med til at sætte dit præg.

Vi vægter, at du har humor og gåpåmod, og det er vigtigt for os, at du er en engageret og ambitiøs teamplayer, der kan udvise omsorg for kollegaer såvel som for elever.

Lidt om vores efterskole

Hestlund Efterskole ligger lidt uden for Bording mellem Herning og Silkeborg og har 8., 9. og 10. klasse. Vi tilbyder linjefagene ”Fodbold”, ”Musik & Performance”, ”Sport & Adventure” og ”Håndværk & Design” foruden adskillige valgfag som eksempelvis Embrace og Tanketrænerne.

Hestlund Efterskole er forankret i den danske folkekirke og vægter et kristent livs- og menneskesyn. Du bedes forholde dig til dette i din ansøgning.

Sådan søger du

Stillingen er som udgangspunkt en deltidsstilling med start hurtigst muligt. Der kan forventes både aften- og weekendarbejde. Ansættelsen sker i henhold til ”Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation”.

Ønsker du at vide mere om skolen eller jobbet, kan du læse mere på www.hestlund.dk eller kontakte forstander Lars Steen Hansen eller viceforstander Thomas Sommer på tlf.: 8686 2111.

Ansøgninger modtages løbende, og vi holder løbende samtaler.

Søg jobbet ved at trykke på knappen herunder.

Jobtitel:

Musiklærer

 

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt – efter aftale

 

Lars Hansen

Lars Hansen
Forstander

lh@hestlund.dk
Tlf. 1234 5678