Åbent Hus d. 16. marts på Hestlund Efterskole

Se begivenheden

Badminton som valgfag

Fællesskab, udfordringer, gode grin og personlig udvikling. Dét er der garanti for, hvis du vælger badminton som valgfag to timer om ugen.

 

Badminton er både for dig, som har spillet før, og for dig, som holder en ketsjer og fjerbold i hænderne for første gang. Der er plads til alle.

 

Vil du have mere med sport, så læs mere om vores linjefag Sport & Adventure

Bliv udfordret der, hvor du er

Ligesom alle de andre spillere bliver du inddelt på det niveau, der passer bedst til dig. På den måde sikrer vi, at du kommer til at spille jævnbyrdige kampe, og at du udvikler dig.

Teknik og taktik

Til hver undervisningsgang laver vi en god opvarmning, øver forskellige slag- og benteknikker og spiller kampe. Du får også løbende viden om taktik, som eksempelvis din placering på banen, angrebs- og forsvarspositioner i double.

Deltag i badminton-turneringer

På valgfaget vil du både opleve at spille kampe alene mod en anden, spille double og mixdouble. Sammen med de andre spillere deltager du i et stort badmintonstævne (KFUM-mesterskabet) og DM i hold for efterskoler.

Sammenhold og opmuntring

Du undervises hver gang af Jonas Jakobsen, der har spillet et utal af badmintonkampe. Jonas er altid klar med en opmuntrende kommentar og er god til at se netop den enkeltes styrker.

Linjefag: Sport & Adventure

Klik og se dine muligheder

Valgfag: Volleyball

Klik og se dine muligheder

Valgfag: fodbold

Klik og se dine muligheder

Valgfag: eSport

Klik og se dine muligheder