Åbent hus d. 17. nov.

Se begivenheden

Band og musik som valgfag

Vi kan bare ikke få nok af musik på Hestlund Efterskole. Musikken er hos os hver dag. Derfor tilbyder vi også musik som band og sammenspil. Her kan du læse om valgfaget Band.

Læs mere om linjefaget Musik & performance her
Se også valgfagene Musik+, Rytmisk kor og Soloinstrument

Spil i band

I valgfaget Band spiller vi en masse musik! Her kan du opleve musikkens magiske evne til at skabe sammenhold og mærke den musik, som er meget mere end bare toner og noder.

Koncerter og musikcafé

Vi arbejder sammen frem mod at spille til koncerter og musikcaféer, som bliver holdt nogle gange om året. Du lærer også at give den gas på en scene og performe foran andre mennesker. Det er vildt fedt, når bare man er sammen.

Så har du lyst til at lære musikken fantastiske verden bedre at kende, så vælg valgfaget Band.

Sammenspil og musik med musikalske undervisere

På valgfaget Musik+ undervises du af vores dygtige musiklærere Per-Arnt Fought og Jesper Dyrholm Thomsen. Per-Arent har rigtig mange års erfaring med musik, og han er altid frisk på at lære et nyt instrument at kende sammen med dig. Siger man musik på Hestlund, så siger man også Jesper. Han bruger enhver ledig stund til jame på klaveret eller bassen, og så spiller han selv i et sejt band.

Vælger du Band som valgfag, så kan vi garantere, at du får undervisning af to lærere, der brænder for at give dig en helt masse viden om musik og oplevelsen af, hvor mega fedt det er, når hele bandet spiller sammen. 

Linjefag: Musik & Performance

Klik og se dine muligheder

Valgfag: Musik+

Klik og se dine muligheder

Valgfag: Rytmisk Kor

Klik og se dine muligheder

Valgfag: Soloinstrument

Klik og se dine muligheder