Åbent hus d. 9. juni

Se begivenheden

eSport som valgfag på efterskole

På Hestlund Efterskole tilbyder vi, at du kan få lov til at udvikle dig og forbedre dig inden for eSport. Vælg dette valgfag og vær med til at game i et trygt og sjovt fællesskab. Vi går op i, at der skal være et højt niveau, men det skal også være sjovt. Hver gang.

 

Læs mere om vores linjefag Fodbold og Sport og Adventure her.

CS:GO og andre spil

Vi spiller primært CS:GO, men hver gang vi starter et nyt undervisningsforløb op, så lytter vi til, hvad du godt kunne tænke dig. Det betyder, at hvis du interesserer dig for andre eSport-spil, eksempelvis League of Legends eller FIFA, så er det selvfølgelig dét, du skal spille.

Gaming-strategi og samarbejde

I undervisningen får du coaching i spilstrategi, taktik og mentale øvelser. Først når vi har talt om, hvad spillet handler om, hvordan vi samarbejder og tackler udfordringer, går vi i gang med at game. På den måde får vi de bedste oplevelser – sammen.

Dreng eller pige – Ny eller erfaren gamer?

Faget er både for piger og drenge. Det er ikke en forudsætning, at du har spillet meget førhen. Alle kan være med.

Kombiner med andre valgfag

Du har mulighed for at vælge op til to timers eSport hver uge. Du kan eksempelvis kombinere eSport med fodbold som linjefag. På den måde har du otte timer om ugen kun med fodbold og eSport.

Dedikeret underviser

På eSport-valgfaget undervises du af Simon Ravn. Simon er tosset med at spille computer, og så er han vild med at lære fra sig af gode teknikker og taktikker. Vi tør godt garantere, at du får en masse gode oplevelser i Simons og dine holdkammeraters selskab.

Linjefag: Sport & Adventure

Klik og se dine muligheder

Valgfag: Volleyball

Klik og se dine muligheder

Linjefag: Fodbold

Klik og se dine muligheder

Valgfag: Badminton

Klik og se dine muligheder