Logo Hestlund Efterskole
Logo Hestlund Efterskole

Esport valgfag

Spil e-sport på i dit valgfag

På Hestlund Efterskole tilbyder vi, at du kan få lov til at udvikle dig og forbedre dig inden for eSport. Vælg dette valgfag og vær med til at game i et trygt og sjovt fællesskab. Vi går op i, at der skal være et højt niveau, men det skal også være sjovt. Hver gang.

Hvis du vil ud og bevæge dig kan læse om vores linfag med sport og adventure eller linjefaget med fodbold.

Fodbold Hestlund Efterskole

CS:GO og andre spil

Vi spiller primært CS:GO, men hver gang vi starter et nyt undervisningsforløb op, så lytter vi til, hvad du godt kunne tænke dig. Det betyder, at hvis du interesserer dig for andre eSport-spil, eksempelvis League of Legends eller FIFA, så er det selvfølgelig dét, du skal spille.

Gaming-strategi og samarbejde

I undervisningen får du coaching i spilstrategi, taktik og mentale øvelser. Først når vi har talt om, hvad spillet handler om, hvordan vi samarbejder og tackler udfordringer, går vi i gang med at game. På den måde får vi de bedste oplevelser – sammen.

E-sport er for alle

Faget er både for piger og drenge. Det er ikke en forudsætning, at du har spillet meget førhen. Alle kan være med.

Fodbold Valgfag Hestlund Efterskole

Kombinere med andre valgfag

Du har mulighed for at vælge op til to timers eSport hver uge. Du kan eksempelvis kombinere eSport med fodbold som linjefag. På den måde har du otte timer om ugen kun med fodbold og eSport.

 

Dygtig underviser

På eSport-valgfaget undervises du af Kristian Dalum. Kristian er tosset med at spille computer, og så er han vild med at lære fra sig af gode teknikker og taktikker. Vi tør godt garantere, at du får en masse gode oplevelser i Simons og dine holdkammeraters selskab.

 

Nyt E-sports lokale

I 2022 har vi fået et helt nyt e-sports lokale med lækre stole, nye playstation 5 og kraftige PC’er. Dette lokale benyttes til valgfaget E-sport, men må også gerne benyttes i aftentimerne eller weekenderne.

 

Lærere på e-sport valgfag

Kristian Dalum medarbejder på Hestlund

Kristian Dalum Krogh

Lærer

Vælg et linjefag der passer dig

J

Linjefag

Hestlund Efterskole har mange valgfag – både indenfor sport og indenfor kreative fag. Herunder kan du få et overblik.

Valgfag på hestlund efterskole