Efterskolernes dag 2022

Se begivenheden

Galla & Design som valgfag

Er du vild med at designe og producere dit eget tøj? Og er du vild med fest og farver? Så er valgfaget Galla & Design helt sikkert noget for dig.

Hér har du nemlig mulighed for at skabe dit helt eget festtøj. Enten kan du give dig i kast med selv at tegne og opmåle din kjole, top, nederdel, skjorte eller bukser – eller også kan du finde et færdigt mønster, som du kan sætte dit eget præg på.

Læs om vores kreative linjefag Design, beklædning & håndværk

Lækre stoffer, perler og pallietter

Vi arbejder med nogle lækre stoftyper i alle mulige farver. Er du til perler, broderier, palietter eller sjovt farvetryk, så er det en mulighed at arbejde med det.

Det er ikke et krav, at du har prøvet at tegne eller sy før. Vi starter undervisningsforløbet med at snakke om, hvad du godt kunne tænke dig, og hvilke muligheder der er. På den måde sikrer vi, at du både bliver udfordret og får succes med dit produkt.

Hver gang er det muligt at få vejledning og hjælp af vores underviser, Karen Marie.

Fortsæt dit design i fritiden

Kan du ikke helt få fingrene fra dit design, så er du også altid velkommen til at bruge din fritid i vores hyggelige krea-lokale.

På valgfaget undervises du af efterskolens mest kreative kvinde, Karen Marie Sundgaard. Hun har utallige idéer til kreative påfund, og har du en ny, krøllet eller skæv idé, så er hun helt sikker klar på at prøve den af sammen med dig.

Linjefag: Design, beklædning & håndværk

Klik og se dine muligheder

Linjefag: Musik & Performance

Klik og se dine muligheder

Valgfag: Galla & Design

Klik og se dine muligheder

Valgfag: Konditor & Bagning

Klik og se dine muligheder