Efterskolernes dag 2022

Se begivenheden

Rytmisk Kor som valgfag

Vi kan ikke få nok af musik på Hestlund Efterskole. Musikken er der hver dag. Derfor tilbyder vi også en række valgfag inden for musik.

Rytmisk Kor er for dig, der ønsker at blive en bedre sanger, og for dig, der ønsker at være en del at et fantastisk musikalsk fællesskab.

Læs mere om linjefaget Musik & performance her

Sangglæde, kortræning og teknik

I undervisningen øver vi rytmiske numre i forskellige sværhedsgrader og med varierende udtryk. Glæden ved at synge sammen med andre er vores udgangspunkt. Vi træner at holde en stemme, arbejder med flerstemmige arrangementer, afprøver forskellige vokale klange og synger forskellige genrer.

Du vil også opleve, at du får mulighed for at modtage solosangundervisning. Dét gør, at du bliver klogere på din egen stemme, og du bliver dygtigere.

Koret holder koncerter

På Hestlund Efterskole elsker vi at synge for hinanden, men det er allersjovest, når vi synger for andre. Derfor garanterer vi, at du kommer ud og optræder til forskellige koncerter. 

Henriette er vores korleder

På valgfaget Rytmisk Kor undervises du af vores dygtige musiklærer Henriette Storbjerg Larsen. Henriette har spillet musik og sunget hele sit liv. Og når man spørger hende, hvor mange instrumenter, hun kan spille, så skal man ikke tælle det på to hænder.

Vælger du Rytmisk Kor som valgfag, så kan vi garantere, at du får undervisning af en lærer, der brænder for at give dig en helt masse musikoplevelser og muligheden for at udvikle dig som sanger i et trygt fællesskab.

Linjefag: Musik & Performance

Klik og se dine muligheder

Valgfag: Band

Klik og se dine muligheder

Valgfag: Musik+

Klik og se dine muligheder

Valgfag: Soloinstrument

Klik og se dine muligheder