Efterskolernes dag 2022

Se begivenheden

Musik som valgfag

Vi kan simpelthen ikke få musik nok på Hestlund Efterskole. Musikken er der hver dag. Derfor tilbyder vi også en række valgfag inden for musik. Her kan du læse om valgfaget Musik+.

Læs mere om linjefaget “Musik & performance” her
Se også valgfagene Band, Rytmisk Kor og Soloinstrument

Gå i dybden på musikken

Musik+ et valgfag til dig, som gerne vil vide noget mere om musikteori. Vi går mere i dybden med bl.a. noder, rytmer, udvidede akkorder, hørelære mm. Vi laver korarrangementer eller andre arrangementer, som kan bruges i praksis. Hvis du ønsker at fortsætte med musik på A-niveau i gymnasiet, så er det helt oplagt, at du vælger Musik+.

Underviser: Henriette Storbjerg Larsen

På valgfaget Musik+ undervises du af vores dygtige musiklærere Henriette Storbjerg Larsen og Jesper Dyrholm Thomsen. Henriette har spillet musik og sunget hele sit liv. Og når man spørger hende, hvor mange instrumenter, hun kan spille, så kan man ikke tælle det på to hænder.

Underviser: Jesper Dyrholm Thomsen

Siger man musik på Hestlund, så siger man også Jesper. Han bruger enhver ledig stund til jame på klaveret eller bassen, og så spiller han selv i et sejt band.

Vælger du Musik+ som valgfag, så kan vi garantere, at du får undervisning af to lærere, der brænder for at give dig en helt masse musikoplevelser og muligheden blive meget klogere på den tekniske del af musikverdenen i et trygt fællesskab.

Linjefag: Musik & Performance

Klik og se dine muligheder

Valgfag: Band

Klik og se dine muligheder

Valgfag: Rytmisk Kor

Klik og se dine muligheder

Valgfag: Soloinstrument

Klik og se dine muligheder