Efterskolernes dag 2022

Se begivenheden

Soloinstrument som valgfag

Vi kan aldrig få for meget musik på Hestlund Efterskole. Musikken er her hver dag. Derfor tilbyder vi også en række valgfag inden for musik. Her kan du læse om valgfaget Soloinstrument.

Læs mere om linjefaget Musik & performance her
Se også valgfagene Musik+Band og Rytmisk kor

 

Gratis soloundervisning – 15 lektioner

Valgfaget Soloinstrument er for dig, der har musik som linjefag og et andet musikalsk valgfag, som eksempelvis Band. Har du det, så tilbyder vi dig gratis enkeltundervisning på et valgfrit instrument. Det kan både være på klavér, guitar, bas, trommer eller et af de mange andre instrumenter, vi har stående.

Du modtager undervisning 15 gange á 20 minutters varighed. Her tager vi hensyn til det niveau, du er på, så vi er sikre på, at du udvikler dig derhen, hvor du gerne vil.

Om dine undervisere

På valgfaget Soloinstrument undervises du af vores dygtige musiklærer Henriette Storbjerg Larsen og Per-Arnt Fought. Henriette har spillet musik og sunget hele sit liv. Og når man spørger hende, hvor mange instrumenter, hun kan spille, så skal man ikke tælle det på to hænder.

 

Vælger du Soloinstrument som valgfag, så kan vi garantere, at du får undervisning af en lærer, der brænder for at give dig en helt masse musikoplevelser og muligheden for at udvikle dig i et trygt fællesskab.

Linjefag: Musik & Performance

Klik og se dine muligheder

Valgfag: Band

Klik og se dine muligheder

Valgfag: Rytmisk Kor

Klik og se dine muligheder

Valgfag: Musik+

Klik og se dine muligheder