Åbent hus d. 14. dec.

Se begivenheden

Fodbold som valgfag

På Hestlund Efterskole er vi vilde med fodbold. Derfor har du udover linjefaget med fodbold også mulighed for at tilvælge to timer ekstra om ugen med fodbold som valgfag. Fodbold som valgfag på Hestlund Efterskole er fyldt med tekniske øvelser, fysisk træning og masse af kamp.

 

Hvis du vil have endnu mere fodbold på dit efterskoleophold, skal du læse om vores linjefag med fodbold.

Træning, teknik og fodbold-taktik

På valgfaget fodbold kan du se frem til at lære nye øvelser, få udfordrende træning og masser af minutter i benene. Har du idéer til øvelser eller indspark til holdets taktik, er du altid velkommen til at give din mening til kende over for både holdkammerater og trænere.

Fællesskab på fodboldbanen

Som fodbold”tosser” ved, så er fodbold mere end bare 11 spillere, en bold og en bane. Det er fællesskab, oplevelser, følelser, taktik og meget mere. Vi garanterer, at du får oplevelser i et fællesskab, du vil huske i mange år fremadrettet.

Kampe og fodboldturneringer

Vi deltager i forskellige fodboldturneringer mod andre skoler, f.eks. DBU’s “Skoleligaen” og efterskoleturneringer mod andre skoler i Midt- og Vestjylland. Fodboldkampene spilles både på ude- og hjemmebane. 

Analyse af fodboldkampene

Alle vores fodboldkampe bliver optaget på video, så vi bagefter kan lave videoanalyse af dem. Vi arbejder med den taktiske forståelse af spillet, og med hvordan vi bliver bedre både som hold og hver især.

Fodboldtræning på superliganiveau

Du undervises hver gang af vores tidligere superligaspiller Frank Kristensen og fodboldtræner Thomas Sommer. Vi garanterer, at deres optimisme, tro på den enkelte elev, fodboldviden og evige fodboldglæde skinner igennem til hver undervisningstime og kamp.

Farlige Frank Kristensen deler ud af sine erfaringer

Frank Kristensen har i mange år spillet professionel fodbold for superligaklubben, FC Midtjylland. Mange kender ham som “farlige” Frank, da han var kendt for sine mange mål i superligaen. I dag underviser Frank i matematik på Hestlund Efterskole og træner både piger og drengene i fodbold.

Linjefag: Fodbold

Klik og se dine muligheder

Linjefag: Sport & Adventure

Klik og se dine muligheder

Valgfag: eSport

Klik og se dine muligheder

Valgfag: Volleyball

Klik og se dine muligheder