Åbent hus d. 9. juni

Se begivenheden

Volleyball som valgfag

Volleyball er et traditionsrigt fag på Hestlund Efterskole. Det er kendt for at være et fag med fællesskab for alle, personlig udvikling og et hav af oplevelser.

Valgfaget er både for dig, der har spillet volley før, og for dig, der gerne vil lære det. Desuden tilbydes faget til drenge og piger hver for sig. Og kan du ikke få nok af volleyball, så tilbyder vi et eller flere kurser med erfarne klubtrænere, hvor vi sætter fokus på det, du gerne vil blive endnu bedre til.

Er du interesseret i mere sport kan du læse mere om vores linjefag Sport & Adventure.

Valgfag med sved på panden

Til hver undervisningsgang starter vi med en god opvarmning, inden vi giver os i kast med forskellige tekniske øvelser. Når vi har øvet de forskellige teknikker, og taktikken er på plads, spiller vi kamp. Om aftenen er hallen altid åben, og ofte er det volleyball, der bliver spillet. Her er der rig mulighed for at få spillet kamp eller gentage de øvelser, der blev lavet til træning.

Kamp og volleyturnering med andre efterskoler

Den ugentlige volleytræning foregår i vores egen hal. Her får vi også besøg af andre efterskoler, når vi afholder turneringer. Andre gange tager vi ud på andre efterskoler og gør alt, hvad vi kan for at hive sejrene hjem.

Volleyball er nationalsport på efterskoler

Har du aldrig tidligere spillet volleyball? Så er du bestemt ikke alene. De fleste møder det første gang, når de kommer på efterskole. Her er det til gengæld nærmest en nationalsport. Volleyball indeholder nemlig mange af de ting, som efterskolelivet også handler om; kommunikation, fællesskab og et krav om at løfte i flok.

Der findes ingen anden sportsgren, der stiller de samme høje krav om samarbejde og holdånd som volleyball. Man kan ikke vinde ved individuelle præstationer, men man kan hurtigt tabe en kamp på grund af dårlig stemning eller manglende gejst og vilje. Det vigtigste til volleyballtræning på Hestlund Efterskole er derfor også, at det skal være sjovt for alle, og at vi skal være sammen om at komme videre – både i kampen og vores udvikling.

Jonas træner efterskolens volleyballhold

Du undervises hver gang af vores volleytræner Jonas Jakobsen. Jonas har spillet volley i rigtig mange år – både indendørs og beachvolley. Hans store spilleglæde, spilviden og store optimisme skinner igennem til hver undervisningsgang og kamp.

Kampånd og sammenhold

Uanset om vi er ude eller hjemme, kan vi garantere, at du får nogle gode oplevelser til de turneringer, vi deltager i. Til turneringerne stiller vi op med både et pigehold og et drengehold.

 

 

Valgfag: Volleyball

Klik og se dine muligheder

Linjefag: Sport & adventure

Klik og se dine muligheder

Linjefag: Fodbold

Klik og se dine muligheder

Valgfag: Badminton

Klik og se dine muligheder