Åbent Hus d. 16. marts på Hestlund Efterskole

Se begivenheden

Volleyball som valgfag

Volleyball er et traditionsrigt fag på Hestlund Efterskole. Det er kendt for at være et fag med masser af fællesskab for alle, personlig udvikling og et hav af oplevelser.

 

Valgfaget er både for dig, der har spillet volley før, og for dig, der gerne vil lære det. Desuden tilbydes faget til drenge og piger hver for sig. Og kan du slet ikke få nok at volleyball, så tilbyder vi et eller flere kurser med erfarne klubtrænere, hvor vi sætter fokus på det, du gerne vil blive endnu bedre til.

 

Er du vild med sport, så læs mere om vores linjefag Sport & Adventure

 

Volleyball – teknik og taktik

Til hver undervisningsgang starter vi med en god opvarmning, inden vi giver os i kast med forskellige tekniske øvelser. Når vi har øvet de forskellige teknikker, og taktikken er på plads, spiller vi kamp.

Kamp og volleyturnering med andre skoler

Den ugentlige volleytræning foregår i vores egen hal. Her har vi også nogle gange besøg af andre efterskoler, når vi holder turneringer. Andre gange tager vi ud på andre efterskoler og gør alt, hvad vi kan for at hive sejrene hjem.

Kampånd og sammenhold

Uanset om vi er ude eller hjemme, så kan vi garantere, at du får nogle gode oplevelser til de turneringer, vi deltager i. Til turneringerne stiller vi både et pigehold, et drengehold og et mixhold.

Jonas og Simon træner skolens volleyhold

Du undervises hver gang af vores volleytrænere Jonas Jakobsen og Simon Ravn. Jonas har spillet volley i rigtig mange år – både indendørs og beachvolley. Hans store spilleglæde, spilviden og store optimisme skinner igennem til hver undervisningsgang og kamp.

Siger man volley på Hestlund, så kan man næsten ikke undgå at sige Simon Ravn. Udover at være en god volontør, så er Simon også en rigtig god volleyballspiller og -træner, der bruger enhver lejlighed til at få en volleykamp stablet på benene. Simon spiller til dagligt for Tjørring IF i Danmarksserien, og i 2020 fik han prisen som til “Årets Skulderklap” i Funder GF.

Valgfag: Volleyball

Klik og se dine muligheder

Linjefag: Sport & adventure

Klik og se dine muligheder

Linjefag: Fodbold

Klik og se dine muligheder

Valgfag: Badminton

Klik og se dine muligheder