Logo Hestlund Efterskole
Logo Hestlund Efterskole

Hestlund Efterskoles vennekreds og bestyrelse

Som alle andre skoler er vi båret af en bagland og forpligtet af et værdigrundlag. Vi eksisterer i kraft af, at gæve mennesker fra nær og fjern støtter op om og engagerer sig i vores skole.

Vennekreds på Hestlund Efterskole 855
Hestlund Efterskole

Vil du være med?

Bestyrelsen for Hestlund Efterskole er sammensat af repræsentanter for skolens bagland og medlemmer valgt på den årlige generalforsamling.

Vennekredsen er for alle, der ønsker at støtte op om skolen. Du er velkommen, lige meget om du er tidligere elev, ansat, organisationsperson – eller du bare synes, at det er vigtigt, at Hestlund Efterskole findes og kan danne vores unge mennesker.

Det er gratis at være medlem af Vennekredsen.

Efterskole med et stærkt bagland

Hestlund Efterskole er siden sin start i 1981 blevet båret af mange menneskers store engagement. I det daglige af skolens ledelse og medarbejdere. Løbende gennem året af skolens bestyrelse. Gennem skolens repræsentantskab på det årlige møde og ved netop at være skolens repræsentanter i vores bagland. Sådan er det stadig.

Men nu indbyder vi endnu flere til at være med til at bære skolen, præge dens udvikling og have mulighed for at engagere sig i skolen.

Den 2. februar 2016 blev Hestlund Efterskoles Vennekreds stiftet. Vennekredsens formål er enkelt: At støtte op om Hestlund Efterskole. Og her kan ALLE være med:

  • Forældre eller bedsteforældre til en tidligere, nuværende eller kommende elev
  • Tidligere elever på Hestlund (eller andre skoler), som nu véd, at efterskolen bare er livet!
  • Alle med interesse i efterskoleformen – og dem, som gerne vil vide mere
  • Dig, med evner og kvalifikationer, som kan bruges i udviklingen af Hestlund Efterskole.
Vennekreds på Hestlund Efterskole 852
Vennekreds på Hestlund Efterskole 853

Medlem af Vennekredsen – og hvad så?

Som medlem vil du modtage nyhedsbreve et par gange om året og dermed også få et større indblik i skolens liv. Vennekredsen afholder sin årlige generalforsamling i efterårshalvåret. Som medlem af Vennekredsen kan du stille op til skolens bestyrelse på det årlige repræsentantskabsmøde.

Ønsker du at stille op til bestyrelsen, så tag gerne en kontakt til Vennekredsens bestyrelse. Skolens repræsentantskab vælger skolens bestyrelse. Man kan naturligvis også være med blot for at vise, at man bakker op om projekt Hestlund Efterskole. Den opbakning er en stor motivation for alle, der til daglig arbejder med skolen.

galleri top