Logo Hestlund Efterskole
Logo Hestlund Efterskole

Hestlund Embrace

Et fag i næstekærlighed

Som en del af Hestlund Embrace vil du opleve, at det nytter at hjælpe – og at når du giver din hjælp til andre, får du noget igen.

Fodbold Hestlund Efterskole

Omsorg, samvær og undervisning

Hestlund Embrace består af et undervinsingsfag og en række events, der gør vores elever i stand til at favne deres medmennesker både internationalt og lokalt. En af vores helt store oplevelser er, hvor vi rejser ud i verden og gør en forskel i en fattig landsby.

Faget er en herlig kombination af omsorg, samvær med spændende mennesker, der har anderledes livsvilkår end os selv samt undervisning i diakoni. Rent praktisk engagerer vi os på forskellige vis med udsatte mennesker i både det lokale nærområde, men også internationalt via et kirkeprojekt i en af de fattigste dele af Europa.

Man kan regne med os

Hestlund Efterskole har altid bygget på elevernes vilje og lyst til at turde diskutere tro, værdier og livsanskuelser. Til at være en del af fællesskabet og være noget for hinanden.

På Hestlund Efterskole har vi altid gjort meget ud af at præsentere de kristne værdier for vores elever. Det er enormt vigtigt for os som skole. Men værdierne og troen bliver hul, hvis ikke vi selv udviser næstekærlighed. I Hestlund Embrace er det derfor vigtigt at leve næstekærligheden ud. Ikke blot i ord men i konkrete handlinger, der simpelthen gør noget godt for andre mennesker.

Fodbold Valgfag Hestlund Efterskole

Lokalt og internationalt perspektiv

Det er forskelligt fra år til år, hvad der er på skemaet. Igennem årene har vi lavet mange forskellige ting. Vi har skaffet og pakket små julegaver til et julearrangement i en lokal bibelcafé for de kristne afviste asylansøgere på det lokale udrejsecenter. Vi har cyklet og gået ture med ældre på det lokale plejehjem. Vi har besøgt kvinder på Kærshovedgård,. Vi deltager i julearrangementer for udsatte familier i vores lokalområde. Vi har masser af idéer til, hvordan man udviser næstekærlighed i nærheden. Vil du være en del af de næste projekter?

 

Lærere på Fodbold valgfag

Farlige Frank Kristensen Hestlund Efterskole 1

Frank Kristensen

Lærer - Læs mere om Frank
Thomas Sommer Viceforstander Hestlund Efterskole

Thomas Sommer

Viceforstander
Jonas Jacobsen Hestlund Efterskole 1

Jonas Jakobsen

Lærer

du kan spille endnu mere fodbold, hvis du også vælger linjefaget fodbold

J

Fodbold

Hestlund Efterskole har mange valgfag – både indenfor sport og indenfor kreative fag. Herunder kan du få et overblik.

Valgfag på hestlund efterskole