Logo Hestlund Efterskole

Åbent hus d. 29. august

Fodbold – linjefag

Fodbold, holdånd og fight – her er der tid til det hele. Til din læring og spiludvikling. Til sammenhold og kamp for sejren. Til viljen og den stærke energi i fællesskabet.

Fodboldhold Hestlund Efterskole

Fodboldkampe, træning og spilleglæde

På fodbold-linjen oplever du både din egen udvikling og holdånden i den daglige træning. Vi ser og prøver, hvad de professionelle gør. Vi tager på træningslejr – og spiller selvfølgelig mod en række andre skoler. Vi vinder ikke altid, men ofte.

Tidligere Superliga-spiller ”Farlige” Frank Kristensen og fodboldtræner Thomas Sommer står klar til at træne dig og dine holdkammerater – og give jer oplevelser og indsigt i den ædle sport.

Lev som elitesportsudøver på fodboldlinjen

Du finder ud af, hvordan det er at leve som elitesportsudøver – samtidig med, at du passer din skole. Du lærer om scoringens finesser og forsvarets strategier. Du kommer i topform og får en masse kampe i benene sammen med dine holdkammerater.

Som spiller får du din egen plan med fokus på kost, teknik, taktik og kondition. I løbet af kort tid bliver du bedre både teknisk og fysisk. Hvis du vil – for du skal vide, at uden en indsats kommer der intet resultat.

På fodboldlinjen er der en egenbetaling på 3.200 kr., der dækker udgifter til spillertøj, fodbold og træningstur i udlandet.

VALGFAG

Vil du have mere fodbold? Så skal du kigge på vores fodbold-valgfag, hvor du får endnu mere af det gode. Læs mere her.

Vil du i bredden med dit efterskoleophold, kan du vælge valgfag, der ligger inden for vores andre fagområder. Se alle valgfag her

 

Gå til Volleyball, Badminton, eSport eller Fodbold som valgfag her

Dette har du på fodbold linjefaget

At vælge fodbold som linjefag betyder, at du kommer til at leve som en professionel fodboldspiller. Du kan læse mere om det herunder.

  • Styrketræning

I forbindelse med fodboldlinjen hjælper vi dig til at komme eller holde dig i god form. Lær hvordan du træner din krop på en sund måde. Du lærer om de forskellige muskelgrupper og får instruktion i brug af fitnessmaskiner og træningsmetoder. Sammen kan vi lave dig et personligt træningsprogram.

  • Træneruddannelse i fodbold hos DGI

Du får mulighed for at tage en træneruddannelse i samarbejde med DGI. Og er du interesseret i at udforske alternative former for fodbold som for eksempel fodboldgolf, fodtennis og futsal, kan du selvfølgelig også gøre det hos os.

  • Fodbold på udlandstur

Vi tager også på træningstur til udlandet. De sidste par år har vi besøgt klubber i Tyskland, hvor vi selvfølgelig har spillet kampe mod andre ungdomshold.

  • Faciliteter og fodboldbaner

Til dagligt træner vi på vores græsbane ved skolen. Vi spiller også indendørs og futsal i vores hal og bruger tit vores multibane med kunstgræs.

“Som tidligere superligaspiller ved jeg, at glæden ved spillet betyder alt. Også når det er hårdt, og man bliver presset. Derfor er jeg glad for at kunne bringe spilleglæden videre til en masse unge mennesker – sammen med det hårde slid.”

Farlige Frank Kristensen

Tidligere professionel fodboldspiller

“Fodbold er bare det fedeste. Bliver man først bidt af det, er der ikke noget at gøre. Jeg er vild med at samarbejde med Frank – og vild med at give glæden ved fodbold og ægte kampgejst videre.”

Thomas Sommer

Målmandstræner

Tilvalg på fodbold-linjen

For dig, der virkelig brænder for fodbold og vælger hele vores fodboldpakke tilbyder vi: 

  • Op til 11 timers ugentlig træning her på skolen. Derudover er der mulighed for efter aftale at blive tilknyttet Ikast FC’s ungdomsafdeling og træne der nogle aftner om ugen samt spille kampe i weekenden. Ikast FC spiller i U17 Liga 1 og 2.
  • Individuelle styrkeprogrammer og fitnessforløb.
  • Individuelle samtaler med “Farlige” Frank omkring din personlige udvikling som spiller.
  • Screening af fysioterapeut og vejledning om forebyggelse af skader.

Besøg os

Lærere på fodbold linjen

Farlige Frank Kristensen Hestlund Efterskole 1

Frank Kristensen

Lærer
Thomas Sommer Viceforstander Hestlund Efterskole

Thomas Sommer

Viceforstander
Jonas Jacobsen Hestlund Efterskole 1

Jonas Jakobsen

Lærer

Linjefag på hestlund efterskole

Musik & Performance

Fodbold

Håndværk & design

Sport & adventure