Logo Hestlund Efterskole

Åbent hus d. 4. juni

FYSIOTERAPI PÅ HESTLUND EFTERSKOLE

På Hestlund Efterskole kan du få fys behandling til behandling og forbyggelse af skader.

 

Øvelser på Hestlund Efterskole til intro

Fysioterapi

Lotte Gilkrog har været tilknyttet Hestlund Efterskole siden 2016, hvor hun hvert år screener fodboldlinien for skader eller risiko for overbelastning.

Lotte underviser og introducerer eleverne for skadesforbyggende træning, og hvis det er nødvendigt udarbejder hun et individuelt program til den enkelte elev. Dette er en del af fodboldlinien.

Hvis der efterfølgende er brug for yderligere behandling eller opfølgende vejlledning, sker det ved egenbetaling.

 

Alle elever kan benytte tilbud om fysioterapi

Alle elever på Hestlund Efterskole er velkommen til at benytte Lotte Gilkrog. Tidsbestilling kan ske via formularen her på siden eller ved at tage fat i Lotte når hun besøger skolen – det sker oftest mandag formiddag.

 

Vær opmærksom på dette

Når Lotte behandler elever på Hestlund Efterskole sker det udenfor den offentlige sygesikring. Det betyder, at der ikke kræves lægeerklæring. “Danmark” dækker ca. 90,- kr. pr. behandling uanset hvad.

De fleste sundhedsforsikringer dækker dele af beløbet. Beløbet er dog forskelligt fra forsikringstype og selskab, og hvad der er af krav til henvisning og dokumentation. Kontakt selv dit selskab og få belyst din dækning.

Skal Lotte sende regningen direkte til selskabet skal du være opmærksom på, at Lotte skal have modtaget alle relevante papirer fra forsikringen INDEN behandlingsstart. Dokumenter kan sendes til themfys@themfys.dk.

Tidsbestilling til Lotte
Lav din bestilling her - Lotte Gilkrog eller Thomas Sommer vender retur med forslag til tidspunkt.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.
Hvis Lotte skal indsende faktura skal alt dokumentation være tilsendt inden behandling.
Lotte Gilkrog

Lotte Gilkrog

Fysioterapeut på Hestlund Efterskole

 

Lotte Gilkrog har været fysioterapeut i mere end 27 år og har karrieren arbejdet med unge idrætsudøvere på elite- og breddeplan. Hun har i alle årene arbejdet på klinik og medejer de sidste 23 år.

Lotte Gilkorg har selv tre børn, som alle har været på efterskole, og hun har oplevet, hvor meget en skade kan fylde på et efterskoleophold.

Vil du læse mere er du meget velkommen til at beøsge www.themfys.dk og www.sportscares.dk.

Besøg os