Åbent hus d. 9. juni

Se begivenheden

Sport & Adventure – linjefag

Sport & Adventure er et linjefag på Hestlund Efterskole. Her mixer vi traditionel idræt som boldspil og motion med klatring, mountain-biking og meget mere. Vi finder grænsen og rykker den. Vi gør det selvfølgelig i fællesskab. Du får mulighed for at prøve forskellige sportsgrene og lære noget af teorien bag. Hvis du vil, kommer du helt sikker længere, end du nogensinde troede, du kunne.

Skal vi rykke dine grænser?

Først finder vi dine grænser. Så flytter vi dem. Det handler om at turde kaste sig ud i de forskellige sportsgrene.

Derfor har vi det stærke fællesskab – så du kan få verdens største highfive, når du gør noget, der er vildere, end du troede muligt.

Sundhed og trivsel

Engang sagde man “en sund sjæl i et sundt legeme.” Nu siger vi, “du bliver, hvad du spiser – og hvad du gør.” Det giver trivsel og glæde at bevæge sig og være sund.

VALGFAG

Du kan fylde dit skema med sport, eller du kan brede dit fokus over andre områder. Valget er dit!

Vi har masser af valgfag med sport:

Gå til Volleyball, Badminton, eSport eller Fodbold som valgfag her

Boldspil, mountainbike, klatring  og dine idéer

Vi kommer helt sikkert til at spille volley, køre mountainbike, lave outdoor-aktiviteter, prøve kræfter med klatring, beachvolley og løb. Men du har sikkert også en god idé. Den lytter vi til og ser, om ikke det kan lade sig gøre.

 

På tur med Sport og adventure-linjen

På linjen er der tid til at tage på tur sammen. Vi tager ud i det blå. Sejler i kanoer, overnatter i shelters og laver en masse sjove og udfordrende aktiviteter undervejs. Du bliver beskidt, flytter grænser – og får oplevelser.

Sportsfaciliteter på efterskolen

På skolen har vi egen hal, boldbaner og multibane. Vi ligger midt i den dejlige, midtjyske natur, som vi bruger flittigt. Vi er også tæt på en række spændende ting, som f.eks. Gorilla Park ved Vejle og vandskibanen ved Herning.

Nysgerrig?

Skriv eller ring til os – vi er altid klar på en snak om dine muligheder som efterskoleelev hos os. Se mere om os på Facebook og Instagram.

 

Oplev skolen på egen hånd med en rundvisning