Logo Hestlund Efterskole
Logo Hestlund Efterskole

Vil du på efterskole i 8. klasse?

Går du med en drøm om at starte på efterskole i 8. klasse? Det har du muligheden for hos os.

Pigefodbold top banner
Glade elever på Hestlund Efterskole 795

Hestlund Efterskole er placeret midt i Jylland, og vi har plads til 85 elever. Efterskolens beskedne størrelse gør, at alle elever og lærere hurtigt lærer hinanden at kende, og det kan for mange elever i 8. klasse være ekstra vigtigt.

Har du lyst til at høre nærmere om et år som 8. klasseselev på Hestlund Efterskole, er du velkommen til at kontakte os.

8. klasse med fællesskab, faglighed og spændende linjefag midt i Jylland

Her har vi tid og plads. Tid til dig og tid til os. Vi er en lille skole, som skaber rum for læring, personlig udvikling, trygge fællesskaber og et utal af uforglemmelige oplevelser.

Som efterskoleelev i 8. klasse vil du modtage undervisning i de samme fag, som du kender fra din folkeskole: dansk, matematik, engelsk, historie, kristendom, samfundslære og naturfag. Vi laver mange sjove projekter i undervisningen, særligt når vi har fagdage. Her får du mulighed for at udfordre nye sider af fagene sammen med dine klassekammerater.

I slutningen af skoleåret vil du skulle til prøve i enten valgfaget ‘Håndværk og design’, ‘Madkundskab’ eller ‘Musik’. Vores seje lærere gør deres allerbedste for, at prøven bliver en god oplevelse for dig.

Linjefag på hestlund efterskole

Musik &
Performance

Fodbold

Håndværk & design

Sport & adventure

Valgfag og linjefag

Ligesom alle de elever, der skal gå i 9. eller 10. klasse, skal du som 8. klasseelev også vælge det linjefag og de valgfag, der falder i din smag. Hos os kan du vælge mellem linjefagene: Sport & Adventure, Fodbold, Musik & Performance og Håndværk & Design.

Ved siden af dit linjefag kan du have tre valgfag. Hvert fag har du to timer om ugen. Lige her finder du vores udbud af valgfag.

En hverdag med oplevelser

På Hestlund Efterskole har vi tradition for at krydre hverdagen med masser af gode oplevelser. Det betyder blandt andet, at vi tager på udlandsture, laver musical, holder koncerter, tager på dagsture og linjefagsture, får spændende besøg og meget meget mere. Alt dét bliver du en del af ved at tage 8. klasse hos os.

En af de mange fordele ved at være en mindre efterskole er, at vi også kan tage på mere spontane ture. Turen er blandt andet gået til Thy, Hvide Sande og Søndervig, hvor vi har nydt både nye oplevelser og den gode vestenvind.

Efter 8. klasse

Dit efterskoleeventyr behøver ikke at slutte efter 8. klasse. Vi oplever, at mange elever vælger at fortsætte endnu et skoleår hos os på. Det håber vi også, du vil.

Som noget nyt tilbyder vi konceptet Tanketrænerne, som er et tilbud til dig, der kæmper med overbekymring, generthed eller ængstelighed.

Vi er stolte af at være en efterskole, der vægter et kristent livs- og menneskesyn. Det kan læse mere om på siden, hvor vi fortæller om vores værdier.

Sport og Adventure på Hestlund Efterskole 810
galleri top