Åbent hus d. 9. juni

Se begivenheden

Fodbold på Hestlund Efterskole – linjefag

Fodbold, holdånd og fight – her er der tid til det hele. Til din læring og spiludvikling. Til sammenhold og kamp for sejren. Til viljen og den stærke energi i fællesskabet. Til at nørde taktik – og til at passe på hinanden.

Fodboldkampe, træning og spilleglæde

På FODBOLD-linjen oplever du både din egen udvikling og holdånden i den daglige træning. Vi ser og prøver, hvad de professionelle gør. Vi tager på træningslejr – og spiller selvfølgelig mod en række andre skoler. Vi vinder ikke altid, men ofte.

Tidligere Superliga-spiller ”Farlige” Frank Kristensen og fodboldtræner Thomas Sommer står klar til at træne dig og dine holdkammerater – og give jer oplevelser og indsigt i den ædle sport.

Lev som elitesportsudøver på fodboldlinjen

Du finder ud af, hvordan det er at leve som elitesportsudøver – samtidig med, at du passer din skole. Du lærer om scoringens finesser og forsvarets strategier. Du kommer i topform og får en masse kampe i benene sammen med dine holdkammerater.

Som spiller får du din egen plan med fokus på kost, teknik, taktik og kondition. I løbet af kort tid bliver du bedre både teknisk og fysisk. Hvis du vil – for du skal vide, at uden en indsats kommer der intet resultat. På fodboldlinjen er der en egenbetaling på 2.500 kr., der dækker udgifter til spillertøj, fodbold og træningstur i udlandet.

VALGFAG

Vil du i dybden har vi valgfag i fodbold, hvor du får endnu mere af det gode. Læs mere her.

Se tilbuddet om valgfag i:

Vil du i bredden med dit efterskoleophold, kan du vælge valgfag, der ligger inden for vores andre fagområder.

Se dine muligheder under Valgfag i menuen eller under de enkelte linjefag.

Styrketræning

I forbindelse med fodboldlinjen hjælper vi dig til at komme eller holde dig i god form. Lær hvordan du træner din krop på en sund måde. Du lærer om de forskellige muskelgrupper og får instruktion i brug af fitnessmaskiner og træningsmetoder. Sammen kan vi lave dig et personligt træningsprogram.

Træneruddannelse i fodbold hos DGI

Du får mulighed for at tage en træneruddannelse i samarbejde med DGI. Og er du interesseret i at udforske alternative former for fodbold som for eksempel fodboldgolf, fodtennis og futsal, kan du selvfølgelig også gøre det hos os.

Fodbold på udlandstur

Vi tager også på træningstur til udlandet. De sidste par år, har vi besøgt klubber i Tyskland, hvor vi selvfølgelig har spillet kampe mod andre ungdomshold.

Faciliteter og fodboldbaner

Til daglig træner vi på vores græsbane ved skolen. Vi spiller også indendørs og futsal i vores hal og bruger tit vores multibane med kunstgræs.

”Farlige” Frank Kristensen og Thomas Sommer

Fodbold i superligaen

Frank siger:

“Som tidligere superligaspiller ved jeg, at glæden ved spillet betyder alt. Også når det er hårdt, og man bliver presset. Derfor er jeg glad for at kunne bringe spille-glæden videre til en masse unge mennesker – sammen med det hårde slid.”

Thomas siger:

“Fodbold er bare det fedeste. Bliver man først bidt af det, er der ikke noget at gøre. Jeg er vil med at samarbejde med Frank – og vild med at give glæden ved fodbold og ægte kampgejst videre.”

 

Tilvalg

For dig der virkelig brænder for fodbold og vælger hele vores fodboldpakke tilbyder vi:

Op til 11 timers ugentlig træning her på skolen. Derudover er der mulighed for efter aftale at blive tilknyttet IkastFC’s ungdomsafdeling og træne der nogle aftner om ugen samt spille kampe i weekenden. Ikast FC spiller i U17 Liga 1 og 2

Individuelle styrkeprogrammer samt fitnessforløb.

Individuelle samtaler med “Farlige” Frank omkring dine personlig udvikling som spiller.

Screening af fysioterapeut og vejledning om forebyggelse af skader.

 

Oplev skolen på egen hånd med en rundvisning