Åbent Hus d. 14. juni på Hestlund Efterskole

Se begivenheden

Fodbold som valgfag

På Hestlund Efterskole er vi helt vilde med fodbold. Derfor har du udover linjefaget i fodbold også mulighed for at tilvælge to timer ekstra om ugen, når der er valgfagstid.

 

Læs mere om vores linjefag Fodbold lige her

Træning, teknik og fodbold-taktik

På valgfaget kan du se frem til at lære nye øvelser, få udfordrende træning og masser af minutter i benene. Har du idéer til øvelser eller indspark til holdets taktik, så er du altid velkommen til at give din mening til kende over for både holdkammerater og trænere.

Fællesskab på banen

Som fodbold”tosser” ved, så er fodbold mere end bare 11 spillere, en bold og en bane. Det er fællesskab, oplevelser, følelser, taktik og meget mere. Vi garanterer, at du får oplevelser i et fællesskab, du altid vil huske.

Kampe og fodboldturneringer

Vi deltager i forskellige turneringer mod andre skoler, f.eks. DBU’s “Skoleligaen” og efterskoleturneringer mod andre skoler i Midt- og Vestjylland. Kampene spilles både på ude- og hjemmebane. 

Analyse af kampene

Alle vores kampe bliver optaget på video, så vi bagefter kan lave videoanalyse af dem. Vi arbejder med den taktiske forståelse af spillet, og med hvordan vi bliver bedre både som hold og hver især.

Træning i superliga

Du undervises hver gang af vores tidligere superligaspiller Frank Kristensen og fodboldtræner Thomas Sommer. Vi garanterer, at deres optimisme, tro på den enkelte elev, fodboldviden og evige fodboldglæde skinner igennem til hver undervisningstime og kamp.

Linjefag: Fodbold

Klik og se dine muligheder

Linjefag: Sport & Adventure

Klik og se dine muligheder

Valgfag: eSport

Klik og se dine muligheder

Valgfag: Volleyball

Klik og se dine muligheder