Logo Hestlund Efterskole

Åbent hus d. 29. august

Pigefodbold som valgfag

Et valgfag for piger, der elsker fodbold

 

Hvis du vil have endnu mere fodbold på dit efterskoleophold, skal du læse om vores linjefag med fodbold.

Fodbold Hestlund Efterskole

Om pigefodbold

På Hestlund Efterskole er vilde med fodbold uanset om du er dreng eller pige.

Du bliver trænet af den samme dygtige træner som drengene bliver – nemlig den tidligere professionelle fodboldspiller, Frank Kristensen. Som en del af valgfaget vil du også komme ud og afprøve dine færdigheder i kamp imod andre pigehold.

Træning, teknik og fodbold-taktik

På valgfaget fodbold kan du se frem til at lære nye øvelser, få udfordrende træning og masser af minutter i benene. Har du idéer til øvelser eller indspark til holdets taktik, er du altid velkommen til at give din mening til kende over for både holdkammerater og trænere.

Fællesskab på fodboldbanen

Som fodbold”tosser” ved, så er fodbold mere end bare 11 spillere, en bold og en bane. Det er fællesskab, oplevelser, følelser, taktik og meget mere. Vi garanterer, at du får oplevelser i et fællesskab, du vil huske i mange år fremadrettet.

 

Kampe og fodboldturneringer

Vi deltager i forskellige fodboldturneringer mod andre skoler, f.eks. DBU’s “Skoleligaen” og efterskoleturneringer mod andre skoler i Midt- og Vestjylland. Fodboldkampene spilles både på ude- og hjemmebane.

Analyse af fodboldkampene

Alle vores fodboldkampe bliver optaget på video, så vi bagefter kan lave videoanalyse af dem. Vi arbejder med den taktiske forståelse af spillet, og med hvordan vi bliver bedre både som hold og hver især.

 

Fodboldtræning på superliganiveau

Du undervises hver gang af vores tidligere superligaspiller Frank Kristensen og fodboldtræner Thomas Sommer. Vi garanterer, at deres optimisme, tro på den enkelte elev, fodboldviden og evige fodboldglæde skinner igennem til hver undervisningstime og kamp.

 

Farlige Frank Kristensen deler ud af sine erfaringer

Frank Kristensen har i mange år spillet professionel fodbold for superligaklubben, FC Midtjylland. Mange kender ham som “farlige” Frank, da han var kendt for sine mange mål i superligaen. I dag underviser Frank i matematik på Hestlund Efterskole og træner både piger og drengene i fodbold.

Besøg os

Det siger eleverne

Lærere på valgfaget pigefodbold

Farlige Frank Kristensen Hestlund Efterskole 1

Frank Kristensen

Lærer

du kan spille endnu mere fodbold, hvis du også vælger linjefaget fodbold

J

Fodbold