Logo Hestlund Efterskole

Åbent hus d. 4. juni

Esport valgfag

På valgfaget esport spiller vi CS:GO. Valgfaget fokuserer på udvikling af esportsfærdigheder som spilteori, strategi, kommunikation og teamwork.

Hvis du vil ud og bevæge dig kan læse om vores linfag med sport og adventure eller linjefaget med fodbold.

Fodbold Hestlund Efterskole

CS:GO

CS:GO er et first-person shooter-videospil, der er udviklet af Valve, og er et af de mest populære esport spil i verden. Spillet sætter to hold op mod hinanden: Terroristerne og Counter-Terroristerne. Begge sider har til opgave at eliminere den anden side. CS:Go er nemt at lære, men svært at mestre.

strategi og samarbejde

Du får coaching i spilstrategi, taktik og mentale øvelser. Først når vi har talt om, hvad spillet handler om, hvordan vi samarbejder og tackler udfordringer, går vi i gang med at game. På den måde får vi de bedste oplevelser – sammen.

Du lærer desuden at udtænke og gennemføre planer til CS:GO og du lærer at arbejde sammen som en gruppe. Målet er at finpudse dine CS:GO evner, så du kan blive en dygtig CS:GO-spiller der kan give dine kammerater en rundbarbering.

 

Esport er for alle

Faget er både for piger og drenge som har lyst til at nørde CS:GO. Det eneste vi forventer er, at du har lyst til at give den gas og lære nyt.

Fodbold Valgfag Hestlund Efterskole

Kombinere med andre valgfag

Du har mulighed for at vælge op til to timers esport hver uge. Du kan eksempelvis kombinere esport med fodbold som linjefag. På den måde har du otte timer om ugen kun med fodbold og esport – det bliver super fedt.

 

Dygtig underviser

På epport-valgfaget undervises du af Kristian Dalum. Kristian er tosset med at spille computer, og så er han vild med at lære fra sig af gode teknikker og taktikker. Vi tør godt garantere, at du får en masse gode oplevelser i Kristians og dine holdkammeraters selskab.

 

Nyt Esports lokale

I 2022 har vi fået et helt nyt e-sports lokale med lækre stole, nye playstation 5 og kraftige PC’er. Dette lokale benyttes til valgfaget esport, men må også gerne benyttes i aftentimerne eller weekenderne.

 

Husk din egen computer

Udviklingen indenfor processor og grafikkort går så hurtigt, at vi opfordre dig til selv at medbringe computer til dette valgfag.

 

Besøg os

Test

Test

Lærere på e-sport valgfag

Kristian Dalum medarbejder

Kristian Dalum

Lærer

Vælg et linjefag der passer dig

J

Linjefag