Logo Hestlund Efterskole

Åbent hus d. 4. juni

Badminton valgfag

Et valgfag for dig, der elsker badminton

Fællesskab, udfordringer, gode grin og personlig udvikling. Dét er der garanti for, hvis du vælger badminton som valgfag to timer om ugen. Badminton er en af de mest eksplosive sportsgrene, der findes, så både din kondition, puls og din reaktionshastighed vil hurtigt blive forbedret.

Badminton er både for dig, som har spillet før, og for dig, som holder en ketsjer og fjerbold i hænderne for første gang. Der er plads til alle.

Er du vild med sport, så læs om vores linjefag Sport & Adventure.

Fodbold Hestlund Efterskole

Bliv udfordret i badminton på dit niveau

Ligesom alle de andre spillere bliver du inddelt på det niveau, der passer bedst til dig. På den måde sikrer vi, at du kommer til at spille jævnbyrdige kampe, og at du udvikler dig.

Badminton Teknik og taktik

Til hver undervisningsgang laver vi en god opvarmning, øver forskellige slag- og benteknikker og spiller kampe. Du får også løbende viden om taktik, som eksempelvis din placering på banen, angrebs- og forsvarspositioner i double.

Badminton-pskylogi

Et ofte overset element i badminton er den mentale kamp med modstanderen – og dig selv. Bliver man sur, opgivende, træt, for selvsikker eller får ondt, kan man være sikker på at tabe de næste point. Derfor bruger vi også tid på at komme videre efter en tabt kamp eller duel, uden at humør eller temperament tager over.

Badminton på Hestlund Efterskole

Deltag i badminton-turneringer

På valgfaget vil du både opleve at spille kampe alene mod en anden, spille double og mixdouble. Sammen med de andre spillere deltager du i et stort badmintonstævne (KFUM-mesterskabet) og DM i hold for efterskoler.

Sammenhold og opmuntring

Du undervises hver gang af Jakob Kofoed, der har spillet et utal af badmintonkampe. Jakob er altid klar med en opmuntrende kommentar og er god til at se netop den enkeltes styrker.

Vil du spille endnu mere badminton?

Kan du ikke få nok af badminton, hjælper vi med kontakt til en badmintonklub i Bording eller Ikast, så du kan deltage i almindelig klubtræning ud over den ugentlige undervisning på efterskolen.

Besøg os

Lærere på badminton valgfag

Jacob Kofoed Hestlund Efterskole

Jakob Kofoed

Lærer

du kan dyrke endnu mere sport, hvis du også vælger linjefaget Sport og Adventure

J

Sport og adventure

Hestlund Efterskole har mange valgfag – både indenfor sport og indenfor kreative fag. Herunder kan du få et overblik.