Logo Hestlund Efterskole
Logo Hestlund Efterskole

Kreativ som valgfag

Kreativt valgfag for dig som elsker kreativitet

På Hestlund Efterskole elsker vi at være kreative og arbejde med alle mulige forskellige materialer. Er du vild med at være udfolde dine kreative idéer til konkrete produkter, så er valgfaget helt sikkert noget for dig.

Du kan være endnu mere kreativ ved at vælge linjefaget håndværk og design.

Fodbold Hestlund Efterskole

Fantasi, ideer og kreative materialer

I skolens krea-rum er hvert et skab og hver en kasse fyldt med alle mulige spændende materialer. Stof, papir, pap, maling, sølv, garn, gummislanger, tråd og beton er blot nogle af dem.

 

Vi tager udgangspunkt i dig

Vi starter undervisningsforløbet med at finde ud af, hvad du og dine venner synes kunne være udfordrende, spændende og sjovt at lave, og så sammensætter vi i fællesskab en plan for faget. Det er kun kreativiteten, der sætter grænser for, hvilke produkter vi ender ud med.

Fodbold Valgfag Hestlund Efterskole

Analyse af fodboldkampene

Alle vores fodboldkampe bliver optaget på video, så vi bagefter kan lave videoanalyse af dem. Vi arbejder med den taktiske forståelse af spillet, og med hvordan vi bliver bedre både som hold og hver især.

Fodboldtræning på superliganiveau

Du undervises hver gang af vores tidligere superligaspiller Frank Kristensen og fodboldtræner Thomas Sommer. Vi garanterer, at deres optimisme, tro på den enkelte elev, fodboldviden og evige fodboldglæde skinner igennem til hver undervisningstime og kamp.

Farlige Frank Kristensen deler ud af sine erfaringer

Frank Kristensen har i mange år spillet professionel fodbold for superligaklubben, FC Midtjylland. Mange kender ham som “farlige” Frank, da han var kendt for sine mange mål i superligaen. I dag underviser Frank i matematik på Hestlund Efterskole og træner både piger og drengene i fodbold.

Lærere på kreativ valgfag

Karen Marie Sundgaard - medarbejder på Hestlund Efterskole

Karen Marie Sundgaard

Lærer

Vær' endnu mere kreativ på vores Håndværk & Design-linje

J

Håndværk og design

Hestlund Efterskole har mange valgfag – både indenfor sport og kreative fag