Åbent hus d. 9. juni

Se begivenheden

Kreativ som valgfag

På Hestlund Efterskole elsker vi at være kreative og arbejde med alle mulige forskellige materialer. Er du vild med at være udfolde dine kreative idéer til konkrete produkter, så er valgfaget helt sikkert noget for dig.

Læs om vores kreative linjefag Håndværk & Design
Læs også om valgfagene Galla & design her og Konditor & bagning

 

Fantasi, ideer og kreative materialer

I skolens krea-rum er hvert et skab og hver en kasse fyldt med alle mulige spændende materialer. Stof, papir, pap, maling, sølv, garn, gummislanger, tråd og beton er blot nogle af dem.

Vi starter undervisningsforløbet med at finde ud af, hvad du og dine venner synes kunne være udfordrende, spændende og sjovt at lave, og så sammensætter vi i fællesskab en plan for faget. Det er kun kreativiteten, der sætter grænser for, hvilke produkter vi ender ud med.

Din lærer hjælper dig på vej

I undervisningen er det både muligt at producere ting til sig selv og andre. Nogle gange laver vi nogle projekter, som bliver udstillet rundt omkring på skolen. Andre gange producerer vi flotte ting, som vi sælger på forskellige markeder.

 

På valgfaget undervises du af efterskolens mest kreative kvinde, Karen Marie Sundgaard. Hun har utallige idéer til kreative påfund, og har du en ny, krøllet eller skæv idé, så er hun helt sikker klar på at prøve den af sammen med dig.

Linjefag: Design, beklædning & håndværk

Klik og se dine muligheder

Linjefag: Musik & performance

Klik og se dine muligheder

Valgfag: Galla...

Klik og se dine muligheder

Valgfag: Konditor og Bagning

Klik og se dine muligheder